Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Постріл Поповича змусив триматись за серце міжгірських ультрас
16:52
Постріл Поповича змусив триматись за серце міжгірських ультрас
Другий поєдинок 5-го туру групи «А» між «Кісвою» та «Верховиною» мав неабияку вагу для обох клубів.

Другий поєдинок 5-го туру групи «А» між «Кісвою» та «Верховиною» мав неабияку вагу для обох клубів.

Для косівських полянців це була остання можливість зачепитись за 2-е місце. Для цього вони мали виграти з різницею в 3 голи. Міжгірці в разі перемоги мали можливість посісти навіть 1-шу позицію, а поразка дозволяла зазіхнути на 2-ге місце копанцям.

У 1-му таймі м’ячем трохи більше володіла «Верховина» – близько 51 на 49 %. Та незважаючи на це, «Кісва» переваршила опонентів як за ударами – 6:5, так і за влучаннями в площину – 3:2. Майже половину своїх атакувальних дій косівські полянці проводили лівим флангом, трохи менше по центру і решту – правим краєм. Найактивнішим під час наступу були Марущак та Попович. Помітними були також Греченюк та Зеленчук. На 10-й хвилині Марущак вивів Поповича майже віч-на-віч з воротарем. Павло пройшов трохи вперед і з 12-ти метрів пробив у правий кут. Воротар зреагував на цей постріл. Та найнебезпечніше біля воріт Олександра Красняника було на 21-й хвилині, коли на вістрі атаки по центру опинились Марущак та Зеленчук. Перший якісним пасом вивів на вільний простір другого і Василь прицільно пробив у правий кут. Воротар тільки поглядом супроводжував політ шкіряного, та його врятувала стійка. Крім того косівські полянці в 1-му таймі трохи більше фолили – 5:4.

«Верховина» майже половину своїх атакувальних дій організувала лівим флангом, решту – рівномірно правим краєм та по центру. Найпомітнішою постаттю в атаці був Пуга. Активними були також Блецкан, Мушка та Яргін. Міжгірці частіше використовували навісні та прострільні передачі з гри та стандартних положень. Перший тайм завершився насухо.

В друому таймі перевага «Верховини» у володінні м’ячем була відчутнішою – десь 53 на 47 %. Міжгірці перевершили своїх опонентів як за ударами – 5:3, так і за влучаннями в площину – 3:1. Та заради справедливості слід відзначити, що майже всі їх постріли відбулись уже за негативного для них рахунку. «Кісва» трохи більше атакувала лівим флангом та по центру. Перший дзвіночок для Олександра Красняника прозвучав на 39-й хвилині, коли Попович прицільним ударом замкнув простріл з лівого флангу, та сфера полетіла у сантиметрах над поперечиною. На 51-й хвилині гравці «Кісви» досягли свого. Під час атаки лівим флангом проти Марущака порушили правила неподалік від карного майданчика. Попович зі штрафного пробив у ближній кут. Воротар зреагував і кінчиками пальців зачепив м’яч, та шкіряний, все ж, влетів у сітку його брами – 1:0. Уникнути інших загроз «Верховині» вдалось завдяки самовідданій грі воротаря та центрального захисника Олександра та Юрія Красняників.

Міжгірці більше половини своїх атакувальних дій у 2-му таймі провели лівим флангом, майже третину – правим краєм та решту – по центру. Головними дійовими особами під час наступу були Пуга, Лолин та Блецкан. Їм допомагали Мушка та Медулич. Та круглий так і не влетів у сітку воріт «Кісви». На удари Пуги та Блецкана Йосипчук реагував бездоганно, а після удару головою Мушки, який замкнув навіс із кутового, шкіряна куля полетіла в сантиметрах над поперечиною.

Завдяки мінімальній перемозі ФК «Кісва» піднялась із 5-го на 3-е місце. «Верховина» хоч і залишилась на 2-му місці та далі всі свої молитви спрямувала на те, щоб «В. Копаня» в останньому матчі 5-го туру не виграла в основний час від «Оболоні-1».

«Кісва» – «Верховина» – 1:0

Гол: Повович, 51

«Кісва»: Сергій Йосипчук, Михайло Бойчук, Павло Попович, Володимир Митрюк, Анатолій Жуковський, Ростислав Басараба, Василь Гендрюк, Анатолій Греченюк, Микола Марущак, Роман Лазарчук, Василь Зеленчук

Запасні: Станіслав Ціцікан, Віктор Унгурян, Віталій Мойсюк

Президент – Федір Варцаба

«Верховина»: Олександр Красняник, Юрій Красняник, Олександр Медулич, Василь Гнепа, Ігор Фурдь, Іван Блецкан, Іван Мушка,Анатолій Мандзюк, Денис Яргін, Ігор Лолин, Володимир Пуга

Запасний: Ігор Маркович

Президент – О. Рябець
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 766 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 кісва  
0
kospol2@yandex.ua скиньте всі на яких є фк кісва.Дякую

2 Лобда  
0
є декілька фото, але вони трошки розмитті! напишіть вашу пошту і ми вам відправимо!

1 Кісва  
0
Є фото з матчу?

الاسم *:
Email *:
كود *: