Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Поступ" Коритняни здобувають перемогу у турнірі серед ветеранів 60+ (ФОТО)
22:38
"Поступ" Коритняни здобувають перемогу у турнірі серед ветеранів 60+ (ФОТО)
У понеділок, 24 грудня, у спорткомплексі "Юність" відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з міні-футболу серед гравців 60 років і старших.

У понеділок, 24 грудня, у спорткомплексі "Юність" відбувся фізкультурно-оздоровчий захід з міні-футболу серед гравців 60 років і старших Кубок Коритнян.
 
Турнір відбувся за організації федерації футболу Ужгородського району та обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".
 
Прийняли участь ветерани Воловця, Сваляви та господарі "Поступ" Коритняни.
 
Команда Воловеччини перемогла в обох зустрічах: 1:0 здолали Поступ та 2:1 свалявців. Коритняни переграли ветеранів Сваляви 4:2. Проте організатори турніру виявили молодшого гравця у волівчан і їм було зараховано поразки згідно положення про проведення змагань.
 
Тож перше місце у Поступа, друге Свалява і третє Воловець. Команди нагороджені дипломами, грамотами та кубками, які вручили Анатолій Плеханов та заступник голови федерації футболу Ужгородщини Василь Хмельницький.
 
Після нагородження ветерани частували смачний бограч і згадували ігрові моменти.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 772 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 2
2 Віталій  
0
Що за лицемірство і відверта брехня ?! Не виявили, а все було відомо до турніру, що волівчани приїхалиу складі 5 чол. для гри в футзал у стандартному форматі 4+1. Але організатори чомусь переграли формат з 4+1 на 5+1. Звичайно що у ветеранів Волівця не вистачало одного гравця і вони попросили одного гравця у свалявців, або поставити у ворота свого водія, якому теж уже шостий десяток років.Дійшовши згоди всі сказали добре і приступили до змагань без претензій, чим погодились на прохання волівчан.Але коли виявилось , що обидві гри волівчани виграли одним складом, вирішили їх безсовісно кинути.Невже так захотілося їм.... слави, щоб кинути таких же 60-ти річних колег з Волівця ?.Молодці волівчани, що виграли і довели що вони справжні переможці, а не видумані.

1 Volovets  
0
Не виявили молодшого гравця, а допустили до змагань одного молодшого гравця, бо спочатку заявляли про формат 4+1, тому волівчан приїхало пятеро, а перед початком змінили на 5+1, і організатори погодилися на такий варіант. А коли програли, то поступили так як поступили, а ще й не посоромилися у ЗМІ виставити брехачами людей, які прийняли запрошення і приїхали більше сто км.

الاسم *:
Email *:
كود *: