Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Ветеран" Оріховиця здобувають перемогу у турнірі серед ветеранів "Золота осінь-2018" (ФОТО)
20:05
"Ветеран" Оріховиця здобувають перемогу у турнірі серед ветеранів "Золота осінь-2018" (ФОТО)
У суботу, 6 жовтня, в СК «Зінедін» відбувся турнір з міні-футболу «Золота осінь-2018» серед ветеранів 45 років і старші.

У суботу, 6 жовтня, на спортивному майданчику СК «Зінедін» відбувся турнір федерації футболу Ужгородського району з міні-футболу «Золота осінь-2018» серед ветеранів 45 років і старші.
 
У турнірі прийняло участь команди: «Ветеран» Оріховиця, «Поступ» Коритняни та ФК «Кордон» АПК м.Київ.
 
Результати матчів:
 
ФК «Кордон» - «Ветеран» Оріховиця 2:10
«Поступ» Коритняни - ФК Кордон 6:0
«Поступ» Коритняни - «Ветеран» Оріховиця 3:4
 
Команди відчайдушно боролися на полі за кожний дотик м’яча. Ігри були цікавими і напруженими. Ветерани показували досить пристойну гру на футбольному майданчику.
 
У підсумку, перше місце вибороли ветерани Оріховиці, друге - Поступ ,третє місце - київські гості турніру.
Грамотами від федерації нагороджені: кращий воротар із ФК «Кордон» Василь Хвостіков, кращий нападник - Василь Зубанич («Ветеран» Оріховиця), кращий гравець - Володимир Марухнич («Поступ» Коритняни), які вручила голова обкому профспілки АПК Ганна Кулик.
 
Команди нагороджені дипломами, а переможець кубком «Золота осінь-2018», який вручив заступник голови федерації Василь Хмельницький. На наступний турнір очікується більша кількість команд.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 827 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: