Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Повернули шість (ФОТО)
10:08
Повернули шість (ФОТО)
Справжній голепад влаштували півфіналісти у першому матчі на виноградівському стадіоні "Юність".

Повернули шість (ФОТО) Виноградівська команда була рішуче налаштована повернути борг своїм принциповим суперникам за поразку у першому колі чемпіонату. На цій грі був відсутній головний тренер господарів Варга. Місце центрального захисника поряд з Куделком зайняв Петречко, який зазвичай грає у центрі півзахисту.

Гості приїхали на першу півфінальну гру в далеко не оптимальному складі – відсутність таких гравців як Качур, Бандурович, Веждел, Кохан звісно не могло не позначитись на грі Бужори. 

Дербі центрального Закарпаття зібрало на трибунах велику кількість глядачів і команди з перших хвилин почали радувати вболівальників відкритою атакувальною грою. Вже на 7-ій хвилині підключення лівого захисника севлюшців Ковтуна завершилося взяттям воріт – 1:0. 

На 20-ій хвилині Чедрик сильно пробиває зі штрафного з 24 метрів, воротар впіймав. За три хвилини Віщак відгукнувся на закидання за спину захисникам, на швидкості втік від Боговича і перекинув воротаря – 2:0. 

На 31-ій хвилині Віщак уввійшов у штрафну з лівого краю, прокинув Ломагу і опинився на газоні та арбітр не побачив там порушення з боку захисника. В атаці у відповідь Андрій Ломага завдав дальнього пострілу з 23 метрів, над воротами.

На 35-ій хвилині Варваринець з правого флангу вирізав передачу точно на Чедрика, який пробиває головою у протихід воротарю – 3:0.

Через дві хвилини подача з кутового від Варваринця могла закінчитись ще одним взяттям воріт та цього разу Чедріньйо дивом не влучив у дальній кут з шести метрів. Однак вже за хвилину Євген Русин навісив зі стандарту і Чедрик переправляє м’яч у ворота на дальній стійці – 4:0

На 41-ій хвилині Русин здійснює перехоплення на чужій половині поля і відправляє до воріт Чедрика та з 14 метрів форвард б’є не точно. Бужора з труднощами стримувала атакувальний порив суперника і було очевидно, що господарі не обмежаться чотирма голами у цій зустрічі.

У перерві Білак проводить дві заміни, випустивши всіх наявних польових гравців у резерві. 

На 51-ій хвилині Яцкулинець зумів скористатися неузгодженими діями захисту суперника, вийшов сам на сам і перекинув Козара – 4:1.

Іршавська команда намагалась організовувати швидкі виходи в атаку, однак вони не завжди вдавались. Севлюш почав більш обачніше грати позаду і не йти великими силами вперед. Однак не зменшував тиск на ворота Василя Русина. На 59-ій хвилині Чедрик відкотив під удар Русину та Євген з 17 метрів не влучив у рамку.

На 63-ій хвилині стрімкий прохід Ковтуна лівим краєм завершився ривком у штрафну і ударом-прострілом з гострого кута, який завершився голом – 5:1.

На 68-ій хвилині виноградівці розігрують швидку комбінацію, яка завершується прострілом Лободи справа, Варваринець пробивав зблизька, але не зміг переграти голкіпера. За мить Варваринець вже влучає у рамку з 19 метрів, Русин грає надійно.

На 71-ій хвилині гості в одній з рідких, але ефективних, атак знову скорочують рахунок у грі. Івашко, який у цій грі виконував роль центрфорварда, навісив справа, а Василь Росул опинився без опіки на п’ятачку і влучно пробив головою – 5:2. 

На 74-ій хвилині черговий удар завдав Варваринець з 20 метрів, воротар парирує. За кілька хвилин через небезпечний підкат ззаді Богович отримує друге попередження і залишає свою команду в меншості. Після цього Севлюш розгортає затяжну атаку з мінімум трьома хорошими можливостями для голу та удар Мешка зліва з семи метрів прийняла на себе стійка, добивання Віщака відбив воротар, а ще одне добивання Чедрика заблокував захисник.

Та останнє слово у цій грі все ж було за господарями. На 89-ій хвилині облога іршавських воріт завершилась скидкою від Євгена Русина і красивим ударом Чутори з 18 метрів – 6:2. 

Севлюш впевнено переграє своїх сусідів, з точки зору психології ця перемога була для них дуже необхідна і має додати впевненості кожному гравцеві у наступних важливих матчах. Для команди Білака втрата ключових гравців виявилась фатальною і у домашньому матчі вони спробують вижати максимум, як вони це й завжди роблять. 


ФК "Севлюш" Виноградів - ФК "Бужора" Іршава 6:2

Голи: Ковтун, 7, 63; Віщак, 15; Чедрик, 35, 38; Чутора, 89 – Яцкулинець, 51; Росул, 71.

Севлюш: Василь Козар - Роберт Смокоровський (Микола Ількович, 66), Роман Петречко, Василь Куделко, Василь Ковтун - Євген Русин, Яромир Лобода (Михайло Чутора, 82), Юрій Віщак (Артур Дорі, 87), Михайло Реплюк (Юрій Мешко, 66), Володимир Варваринець - Михайло Чедрик.
В.о. тренера – Володимир Талабірчук.

Бужора: Василь Русин - Петро Кляп, Роман Мідянчик, Анатолій Богович, Андрій Ломага - Едуард Ковтанюк, Юрій Сінкін (Іван Чізмар, 46), Михайло Міговк (Мирослав Ломага, 46), Василь Росул Юрій Яцкулинець - Ерік Івашко.
Тренер – Іван Білак.

Попередження: Реплюк, 66; Петречко, 87 –Росул, 20; Міговк, 34; Богович, 66.

Вилучення: Богович, 78 (друге попредження).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 745 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: