Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Працівники СБУ перемагають у другому Кубку мера Ужгорода (ФОТО)
10:27
Працівники СБУ перемагають у другому Кубку мера Ужгорода (ФОТО)
З нагоди святкування 1124-річчя Ужгорода відбувся другий за ліком футбольний турнір «Кубок міського голови».

Працівники СБУ перемагають у другому Кубку мера Ужгорода (ФОТО)
У турнірі взяли участь 6 команд: команда Національної поліції, патрульної поліції Ужгорода та Мукачева, колектив обласного управління СБУ, команда Ужгородської міської ради, колектив депутатів Ужгородської райради та команда підприємців.
 
Команди були розділені на дві групи. У першій змагалися представники правоохоронних органів: Національна поліція, патрульна поліція та СБУ. У другій - депутати міськради, райради та команда підприємців.
 
У першій підгрупі футболісти закарпатського СБУ стали найсильнішими, почергово перемігши Національну поліцію – 3:1 та Патрульну поліцію – 3:0, другу сходинку посіли футболісти з Національної поліції, які 3:0 здолали колег з патрульної поліції.
 
У другій групі у першому поєдинку зійшлися депутати ужгородських райради та міськради. У впертому протистоянні вікторію святкували представники району – 2:1, проте вже в наступній зустрічі команда райради без шансів - 0:3 зазнала поразки від колективу підприємців. У заключному груповому матчі депутати міської ради здолали підприємців. До слова, лік забитим голам розпочав міський голова Богдан Андріїв, який вдало завершив розіграш штрафного удару.
 
Тож у півфіналі Ужгородська міськрада зійшлася з командою Національної поліції. Поєдинок завершився внічию – 1:1, а в серії післяматчевих пенальті Фортуна була на боці депутатів міськради – 2:1. В іншому півфіналі футболісти СБУ завдяки єдиному голу Руслана Соскиди здолали підприємців.
 
У фіналі зійшлися команди СБУ та депутатів міськради. Долю цього матчу вирішив єдиний гол, який на старті зустрічі забив нападник управління СБУ Руслан Соскида. Саме з результатом 1:0 і перемогли правоохоронці. У матчі за третє місце вольову перемогу здобула команда підприємців, яка, програючи в ході зустрічі – 0:2, створила камбек і в підсумку вирвала перемогу - 3:2.
 
Після завершення матчу міський голова Богдан Андріїв привітав учасників турніру зі святом – Днем Ужгорода, побажав здоров’я та, звісно, закликав пропагувати здоровий спосіб життя.
 
Перед врученням почесних кубків визначили найкращих гравців у різних номінаціях.
 
Кращим воротарем став Євгеній Прозор (команда Ужгородської міськради);
 
Кращим бомбардиром – Руслан Соскида (команда УСБУ в Закарпатській області);
 
Кращим гравцем – Іван Ковач (команда Ужгородської райради);
 
Кращим нападником – Дмитро Ходаковський (команда Патрульної поліції);
 
Кращимй захисником – Василь Зубанич (команда підприємців Ужгорода);
 
Кращим півзахисником – Богдан Степанов (команда Національної поліції).
 
Далі ж капітани команд з рук міського голови Богдана Андріїва отримали трофеї – кубки.
 
Прес-служба Ужгородської міської ради
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1167 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Юрій  
0
Так там і за підприємців не грали всі бізняки і за міськраду не всі депутати грали, регламенту точного не було, так-шо можна було мало і усилитися:) Тим більше, шо безпекаші вообще начали без заміни пак один ще добіг і у ворота став

1 Віола  
0
А шо "Кічі" - СБУшник

الاسم *:
Email *:
كود *: