Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Прев'ю U-21: "Говерла" - "Карпати" (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
14:18
Прев'ю U-21: "Говерла" - "Карпати" (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
Міжсезонну підготовку команди зі Львова та Ужгорода провели по-різному.

Міжсезонну підготовку команди зі Львова та Ужгорода провели по-різному.

Карпатівці свої збори проводили в Польщі, де зіграли шість товариських матчів. За словами нового наставника «зелено-білих» Романа Зуба самі збори пройшли просто ідеально, команда мала всі умови для того, щоб якісно підготуватися до нового сезону.

Натомість, закарпатці проводили спаринги в Ужгороді, Перечині та Невицькому, а їхніми суперниками двічі була кіровоградська «Зірка» і потенційні новачки «Говерли». Останніх підопічні Михайла Іваниці перемогли 4:1,в інших матчах була зафіксована нічия та поразка.

До матчу проти «Говерли» карпатівська молодь готується в нормальному режимі. Як розповів старший тренер дублерів Роман Зуб, у цій грі він не зможе розраховувати хіба на захисника Андрія Єлсукова – усі інші виконавці в строю. Не виключено, що за молодіжну команду зіграють Вадим Страшкевич та Артур Новотрясов.

Поєдинок між молодіжними складами «Говерли» та «Карпат» розпочнеться в суботу, 26 липня, на стадіоні «Авангард» в Мукачевому. Головний арбітр матчу Сергій Березка з Київщини (йому допомагатимуть Андрій Мотика та Едуард Карапетян) дасть стартовий свисток о 17:00. За перебігом подій поєдинку слідкуйте на офіційному сайті «зелено-білих».




Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 774 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: