Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Прикра травма воротаря та перемога ФК "Метеора"
12:10
Прикра травма воротаря та перемога ФК "Метеора"
«Метеор» – лідер чемпіонату. «Боржава» – молода, амбітна команда, яка має шанси поборотися принаймні за бронзу.

«Метеор» – лідер чемпіонату. «Боржава» – молода, амбітна команда, яка має шанси поборотися принаймні за бронзу. Усе вказувало на хороший футбол.

Гарний стадіон, чудовий газон, хороші команди. Правда, в «Боржави» було кілька проблем: найголовніша з них – відсутність двох голкіперів. У рамку воріт став недосвідчений Ярослав Панич. Через травми не змогли вийти в стартовому складі Олександр Дзямко, Ярослав Шандра, Юрій Куцкір. Але як показала гра, саме відсутність воротаря відіграла ключову роль.

На 8 хв. Сірий змінив напрям м’яча, і Ярослав Панич не зумів зреагувати на нього, хоча момент не був стовідсотково гольовим. Через нестабільність голкіпера занервували захисники, які почали припускатися помилок. На 19 хв. Літун зробив хороший прохід лівим флангом і віддав націлену передачу на набігаючого Сірого. У цьому моменті якось незграбно зіграв голкіпер довжан.

Ярослав кинувся ногами вперед, але завадити форварду не зміг.

Воротар був без щитків. У підсумку – перелом ноги. У цьому епізоді ніякого порушення з боку форварда «Метеора» не було. Просто нещасний випадок. Це настільки психологічно вплинуло на гравців, що футболу в подальшому не було.

За інерцією пістрялівці забили ще два голи, авторами яких стали крайні швидкі півзахисники Назар Літун та Сергій Лендєл. Юрій Куцкір згадав дитячі роки, коли починав футбольну кар’єру у воротах. Здивувати присутніх своєю майстерністю йому не вдалося. Те, що влетіло у його ворота, він не відбив, а в інших моментах проявити майстерність йому не дали гравці господарів, які обмежилися грою у квадрат.

«Метеор» – «Боржава» – 4:0

Голи: Андрій Сірий (8, 19 хв.), Назар Літун (32 хв.), Сергій Лендєл (35 хв.)

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1070 | Додав: Лобда | Теги: ФК Метеор, ФК Боржава | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: