Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Пристрастний матч у Новому Давидкові
08:08
Пристрастний матч у Новому Давидкові
Про найбільш результативний матч однієї четвертої фіналу Кубку Закарпаття читайте далі.

Пристрастний матч у Новому Давидкові
Матчі у Новому Давидкові – це завжди емоції, феєрії, запал. Ось і минулої неділі на гравців футбольного клубу “Ужгород” чекало випробування у цьому селі. Адже усім відомо, що новодавидківська публіка найпалкіше вболіває за свою команду і команді-суперника готує справжнє “пекло”.
 
Поки селяни готувались “пекельно” підтримувати команду, наймолодше покоління фанатів вже зайняли своєрідні VIP-місця: чи то на даху, чи то на окремому “залізному” секторі.
 
Та чималій кількості місцевої торсиди знайшлась якісна противага – троє фанатів ФК “Ужгород” за своєю командою вирушили до Нового Давидкова і гучно підтримували футболістів з обласного центру.
 
Ця підтримка і надихала ужгородців на активні дії у напрямку воріт Олександра Горчака. Гості постійно атакували з лівого флангу. Одна з таких атак завершилась тим, що суддя призначив одинадцятиметровий удар. Причина – новодавидківець доторкнувся м’яча рукою. На 7 хвилині майстерно виконав пенальті капітан команди з обласного центру Руслан Соскида.
 
Пропущений гол не на жарт розізлив господарів поля. І підопічні Євгена Качура пішли вперед. Вже через кілька хвилин біля воріт ужгородців стає небезпечно. Ба навіть більше – стався перший драматичний і водночас скандальний епізод: Едуард Варга головою приймає навіс одноклубника, м’яч потрапляє у перекладину, а згодом і в область лінії воріт Артема Блоха. Боковий арбітр не зараховує взяття воріт, показуючи, що був офсайд. Це рішення викликало величезне обурення у глядачів.
 
Після цього моменту відомий футболіст та уболівальник давидківців Мирослав Решко активно підіймається з тренерської лавки і радить не збавляти обертів. Та футболісти з міста над Ужем починають відповідати гострими контратаками: капітан Руслан Соскида майстерно обходить захисників з Давидкова і віддає передачу Нуцу Арделяну – м’яч від останнього пройшов повз ворота.
 
Та під кінець гри на полі знову скандальний епізод: суддя не призначає пенальті у ворота ФК “Ужгород” через те, що, ймовірно, гравець гостьової команди Олександр Назаренко торкнувся м’яча рукою. І от тоді новодавидківська публіка створює справжню атмосферу пекла для арбітра з Берегова Сергія Гецка.
 
Місцеві уболівальники аж до перерви не стримували слів, щоб облаяти арбітра. Це ледь не дійшло до бійок біля підтрибунного приміщення. Тож президенту команди “Ференца Медвідя” довелось заспокоювати не на жарт розлючених сільських “тіффозі”.
 
На другий тайм команди пішли зі спокійним, але рішучим настроєм перемагати. Президент Вадим Мердєєв радить своїм гравцям перед грою грати спокійно без будь-яких порушень.
 
Та другий тайм суттєво відрізнявся від першого. Немає вже того накалу пристрастей, менше стало гострих моментів. Оживляли публіку лише появи чотирилапих фанатів футболу, які теж вирішили показати себе.
Та все ж не лише собаки підживляли настрій на полі. Як гравці з Ужгорода, так і господарі поля з Нового Давидкова активно обмінювались моментами протягом другого тайму. Врешті, на 71 хвилині Руслан Соскида подвоює рахунок не залишаючи жодних шансів супернику. Ще за 20 хвилин до кінця матчу капітан виконав своє завдання-мінімум.
 
Під кінець гри потроїв результат і забезпечив комфортний результат перед домашнім матчем Іван Ковач. 0:3 – і новодавидківцям доведеться надихатись прикладом “Барселони”, щоб перемогти ужгородський клуб у матчі-відповіді.

 
ФК «Ф. Медвідя» Н.Давидково – ФК «Ужгород» 0:3
 
Голи: Соскида, 7 (пен.), 71, Ковач, 82.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Ян Кобака, Сергій Медвідь, Михайло Орос, Євген Качур, Олександр Балаж, Юрій Стець (Крістіан Решко, 66), Едуард Варга. Юрій Варга, Владислав Човрій, Михайло Ковтун (Дмитро Теличко, 63).
Запасні: Михайло Балаж.
Тренер – Євген Качур.
 
Ужгород: Артем Блох, Артем Пустовіт, Денис Чокнадій, Степан Буксар (Роман Білінський, 76), Олександр Назаренко (Іван Варваринець, 80), Іван Ковач, Юрій Каганець, Михайло Трухан, Володимир Дуран, Руслан Соскида, Нуцу Арделян (Віталій Міклош, 46).
Запасні: Владислав Сидоренко, Вячеслав Пінковський.
Тренер – Іван Шанта.
 
Попередження: Чокнадій, 25, Буксар, 32.
Андрій Слохіняк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1100 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: