Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Про жіночий футбол на Закарпатті
11:51
Про жіночий футбол на Закарпатті
У Солотвині відбувся чемпіонат з жіночого футболу.

У Солотвині відбувся чемпіонат з жіночого футболу.

8 жовтня на стадіоні «Солекоп» у селищі Солотвино відбувся чемпіонат з жіночого футболу серед загальноосвітніх навчальних закладів району присвячений до Дня вчителя. Участь у змаганнях взяли шість команд дівчат з шкіл Ганичів, Дубового, Тарасівки, Углі та дві команди з Солотвина.

Організаторами змагань, які сприяють популяризації здорового способу життя та занять спортом серед молоді, виступили завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Василь Герчак та вчитель фізкультури Солотвинської ЗОШ №3 Юрій Поп.

Варто зауважити, що дівчата змагались на повну силу, показали хорошу та цікаву гру. За результатами всіх матчів перемогу виборола команда школярок з Солотвина, на другій сходинці опинились дівчата з Ганичів, на третій – з Дубового.

По завершенню матчів відбулась церемонія нагородження, в рамках якої Василь Герчак привітав переможців та призерів чемпіонату. Він відзначив майстерність юних спортсменок, подякував за цікаву гру, побажав подальших спортивних досягнень, а також вручив їм кубки, грамоти та пам’ятні подарунки.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 843 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: