Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Продовжили переможну серію (ВІДЕО)
21:29
Продовжили переможну серію (ВІДЕО)
Про те, як лідер видав двічі по одному, дізнавайтесь далі.

Продовжили переможну серію (ВІДЕО)
Пам’ятаючи про невтішні для «Сільця» візити колективів калібру бобовищанців, на Іршавщині з певною пересторогою очікували на візит виноробів. Як на мене, із врахуванням попередніх результатів, найбільш прогнозованою тут мала б стати перемога гостей у 2-3 голи. Підопічні Білана прагнули спростувати цей статистичний «Ванга-шумок» й час-від-часу намагались звести до мінімуму мій песимізм. Утім, клас гостей був вищим, що й дозволило особливо не напружуючись, досягти більш прийнятних цифр на табло. Що й казати, гості завдали першого влучного удару вже тоді, коли від стартового свистка спливло якихось близько сорока секунд, та на постріл Шольца зреагував воротар. Балаж, Бундаш, Вінтонюк, Русин та Бобик продовжили й надалі загострювати ситуацію попереду, та завжди чогось зовсім трохи не вистачало їх широким атакам, щоб відкрити рахунок.
 
Показовими щодо цього були 17 – 18-та хвилини, коли спочатку Русин підступно пробив повз ліву стійку, а далі Бобик опинився на фініші атаки віялом, зі зміщенням зліва направо, й вивів на хорошу ударну позицію з правого краю штрафного майданчика Попика. Та на постріл від Крістіана під поперечину зреагував Сабов.
 
Цей дзвіночок став прелюдією до шаленого удару з лівого флангу, метрів із тридцяти двох, від Русина під поперечину. Юний страж Олександр був змушений рукою супроводжувати політ круглого в сітку – 1:0. Тільки після цього господарі змогли вперше піти вперед великими силами, та реальним торпедуванням це не завершилось, а удари продовжували сипатись в протилежному напрямку. На 23-й хвилині Попик знову отримав якісний пас від Бобика й розстрілював ворота з правого краю карної зони. Сабов зумів перевести на кутовий. Через шість хвилин свій кращий шанс тайму мали господарі, коли Кляп на дальній стійці міг замкнути простріл із лівого флангу від Білана, та трохи розминувся з м’ячем.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого, хіба гравці «Сільця» були трохи активнішими на його початку. На 49-й хвилині Брич-молодший завдав мабуть першого влучного удару своєї команди, та Підберецький відбив і забрав. Ще кілька штрафних від Білана наразились на стінку. Така локальна жвавість господарів трохи активізувала суперника, який ближче до середини тайму почав серйозно позиційно насідати на штрафну зону «темно-зелених». На 63-й хвилині Білак спочатку перехопив, та одразу подарував м’яч Росулу, який середнім пасом на Скрипа перевів атаку із лівого флангу трохи до центру. Мирослав влучно пробив із-за меж штрафного майданчика. Сабов вдало розмістився в рамці й зреагував. Наступні удари Вінтонюка, Русина і партнерів були не такі влучні, та якби точніші, то могли стати невідпорними.
 
На 26-й хвилині партнери на завершенні наступу по центру з незначним зміщенням до центру добротним середнім пасом виводили Вінтонюка в прорив. Дмитро метрів із десяти намагався проштовхнути повз воротаря. Сабов якимсь дивом зумів зачепити. Рикошетом уся напруга змістилась на кутовий, який уже не ніс подібної загрози. Через шість хвилин Дмитро був змушений набагато важче виправдовуватись перед Ковачем, коли змарнував ударом головою з кількох метрів «косо вліво» дуже хорошу подачу з правого флангу від Попика. Ще через хвилину Вінтонюк скористався коротким пасом і завершив атаку лівим флангом зі зміщенням до центру підступним ударом метрів із вісімнадцяти в правий кут. Сабов стрибнув і ніби зачепив, бо далі ще й стійка додала фарту його діям, зрикошетивши м’яч у Олександра за спиною, та й цього разу не в сітку. Однак, далі ця шалена кількість все ж переросла в його величність гол. Зийнич відкотив трохи лівіше на Балажа, а Сашко середнім пасом знайшов у карній зоні Вінтонюка. Дмитро спочатку фінтом посадив на п’яту точку захисника, а коли той підвівся то м’яч після удару нападника вже був не тільки за його спиною, а й за комірцем воротаря, в правому куті брами – 2:0.
 
Через шість хвилин був чудовий шанс довести рахунок до гросмейстерського, як для виїзного матчу, вигляду. Після верхової подачі Бобика з кутового господарі винесли досить далеко, та другим темпом отримали удар із правого флангу від Балажа. Сашко пробив зовсім недалеко від дальньої стійки з внутрішнього боку воріт. Сабов у стрибку зумів перевести на ще один корнер. За дві хвилини завершення основного часу й гравці «Сільця» пішли досить масово вперед. Білан метрів із сорока випробував на міцність нервові закінчення рук Підберецького. Віталій зреагував. Додана арбітром хвилина спливла швидко й дозволила «Бобовищу» досягти досить комфортного локального тріумфу.
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Юрій Яцкович та Йосип Теремта
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
8 липня, с. Сільце, стадіон «Колос», хмарно, часом дощ, + 20 градусів, 250 глядачів
 
«Сільце» – «Бобовище» – 0:2 (0:1)
 
Голи: Русин, 20, Вінтонюк, 79.
 
«Сільце»: Олександр Сабов, Михайло Жабур, Іван Сабов, Дмитро Глеба, Юрій Юркович, Сергій Білан, Василь Сочка, Михайло Брич-молодший, Микола Фущіч, Іван Кляп, Михайло Брич-старший.
тренер – Сергій Білан.
 
«Бобовище»: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Олександр Бундаш, Крістіан Попик (Євген Коструб, 82), Роланд Шольц, Мирослав Скрип (Петро Зийнич, 76), Олександр Балаж, Андрій Русин, Василь Росул, Сергій Бобик, Дмитро Вінтонюк.
Запасні: Іван Пуга, Михайло Станинець, Анатолій Батрин.
головний тренер – Іван Ковач.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 644 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: