Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Профілактика для "Будівельника" (ФОТО)
20:31
Профілактика для "Будівельника" (ФОТО)
У першому матчі другого туру чемпіонату міста Ужгород голів було чимало.

Профілактика для У стартові хвилини відбувся всплеск атакувальної активності у команд. Вже у першій своїй атаці Превеншн організували вихід віч-на-віч Іванчу, який пробив повз кіпера, однак влучив у стійку. За дві хвилини Павло Юричко обікрав Ганчака і також опинився один перед голкіпером та переграти Антала не зумів.

Команда Матьовки, яка цим складом виступатиме і у Першій лізі області, більш впевнено розігрувала свої атаки. На 9-ій хвилині, після подачі з кутового, Едуард Готра пробив з 10 метрів, але не точно. На 15-ій хвилині Лайе Серінг віддає з лівого краю вперед на Іванча, який уникає офсайду, знову пробиває повз кіпера Петюшкіна, і знову ж таки влучає у каркас воріт, проте на цей раз йому ніхто не завадив добити круглого у сітку воріт – 0:1.

На 26-ій хвилині простріл з правого флангу "будівельників" знайшов руку Серінга, тож арбітр призначає одинадцятиметровий, який реалізував Томаш Надь – 1:1.

Однак рівний рахунок протримався не довго. На 30-ій хвилині Іванчо отримав загострюючи передачу у штрафну, Микола змістився на право і відкотив під удар Едіку Готрі, який пробив по центру і воротар зумів парирувати потужний удар. Та вже за хвилину кутовий закінчився взяттям воріт Петюшкіна, Едуард Готра пробивав вже по незахищеним воротам, хоча за мить до удару воротар отримав поштовх від Юдика та арбітр не вгледів порушення правил – 1:2. 

Відразу по перерві Превеншн закріпив свою перевагу. Едуард Готра змусив сфолити на собі захисника у штрафній, і як наслідок заробив пенальті. Ісак Бакура пробив у лівий верхній кут – 1:3.

Надалі гра перейшла у спокійне русло з безперспективними намаганнями Будівельника скоротити відставання. 

Тож на початку другого туру невиччани очолюють турнірну таблицю чемпіонату Ужгорода. 


ФК «Будівельник» – «Prevention» 1:3

Голи: Надь, 26 (пен.) - Іванчо, 15, Е. Готра, 31, Бакура, 48 (пен.).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: