Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Проспект" чемпіон УФЛ! (ФОТО)
00:20
"Проспект" чемпіон УФЛ! (ФОТО)
Сьогодні, 19 березня, відбулись вирішальні поєдинки Ужгородської футзальної ліги.

У суботу, передостанній ігровий день, футзальні команди визначали розподіл місць з п’ятого по восьме в трьох лігах. Через неявку Радванки, Медеї, АТО, Худльово ігор було значно менше.
 
Будівельники добре розпочали поєдинок забивши три голи, лівійці під завершення першого тайму відповіли двома. У другій половині матчу Будівельник збільшив свою перевагу і встановив розгромний рахунок. Будівельник: дубль Коципака, Коштури, по одному Вакула, Ковач, Комарницький та Маргітич. Libyan Lions: дубль Абдула Мегдаві, один забив Ахмед Агілі.
 
Будівельник - Libyan Lions 8:3

 
Ужгородець Борисенко у першому таймі вивів своб команду вперед. Та африканці у другому таймі зрівнюють, забив Няша Гомо. Але два голи африканця з ЮСБ Джонатана Азурнуду вирішили долю матчу. За Ультімейт в останню хвилину забив Еко Майкл.
 
ЮСБ - Ultimate 3:2

 
У грі за п’яте місце Будівельник ще в першому таймі повів у два м’ячі і зумів довести гру до перемоги. Дубль на рахунку Коципака, ще один гол аби Комарницький. За ЮСБ відзначився Падяк.
 
Будівельник - ЮСБ 3:1

 
У легіонерському протистоянні вийшов вкрай напружений поєдинок. Команди часто обмінювались голами і на перерву Ултімейт пішли виграючи 4:3. Та у другому таймі забивали лише лівійці. Ультімейт: Кінгслі Ммакама, Келвін Ессел, Ньяаша Гомо, Еко Майкл. Лібіан Лайонс: чотири забив Абдулах Мегдаві, три – Ахмед Агілі.
 
Libyan Lions - Ultimate 7:4

 
У Вищій лізі відбувся лише один матч – за п’яте місце. Епіцентр першим забив, ще у першому таймі відзначився Ігор Джуджук. Та Вікінг зумів вирвати перемогу завдяки голам Лазара та Бонтея.
 
Вікінг - Епіцентр 2:1

 
У битві за п’яте місце Вопак швидко повів провів два голи, і до перерви втримав цю перевагу. У другому таймі Зінедін наблизився на відстань одного голу, але не зміг дотиснути суперника та ще й пропустив у контратаці. Забивали за Вопак: двічі Чульба, Василь Рущак, Федьо та авто гол зінедінівця. У Зінедіна – Балажинець дубль та Бібіков
 
Зінедін - Вопак 3:5

 
У неділю, вболівальників очікувало справжнє футзальне шоу. В спорткомплексі Зінедін був абсолютний аншлаг, вкрай важко було знайти місце на стоянці чи місце на трибуні.
 
Першими вийшли на поле борці за бронзу в Першій лізі КС Ужгород та КІТ. КС Ужгород грав без замін, мабуть через втому пропустили більшість голів у другому таймі. За КІТ забивали чотири Моніч, один Шпонтак та Соханич. За КС Ужгород Каганець та авто гол суперника.
 
(3-4 місце Перша ліга) КС Ужгород – Кіт 2:6
Голи: Шпонтак (автогол), 22, Каганець, 32 – Моніч, 5, 16, 26, 30, Шпонтак, 24, Соханич, 32.
КС Ужгород: Михайло Серьога, Микола Костьовят, Андрій Самсонов, Йосип Матолчі, Віктор Каганець.
КІТ: Сергій Роман, Олександр Моніч, Микола Шпонтак, Андрій Соханич, Юрій Хома, Михайло Вакерич, Юрій Гойс, Віталій Ньорба.

 
Минай2 грав в обмеженому складі, без замін, та саме вони першими забили на 2-й хвилині, відзначився Шпак. Наприкінці тайму Рацин зрівняв рахунок. Та в другому таймі більш досвідчені гравці провели два м’ячі: один авто голо воротаря УжНУ, другий - на 39-й хвилині забив Смокоровський.
 
(3-4 місце Суперліга) Минай 2 - УжНУ 3:1
Голи: Шпак, 2, Фанта (автогол), Смокоровський, 39 – Рацин, 20.
Минай2: Владислав Хмельовський, Михайло Дудаш, Едуард Дзьоба, Роберт Смокоровський, Олексій Шпак.
УжНУ: Віталій Фанта, Сергій Машталір, Стефан Федак, Дмитро Рацин, Максим Минайленко, Іван Варваринець, Василь Беца.

 
У вирішальному матчі Першої ліги більшість ігрового часу був нічийний рахунок. На 5-й хвилині Старух вивів Тису вперед, та за хвилину Янцо зрівняв. В другому таймі Тиса зуміла вирвати перемогу,завдяки ще одному точному постріл Старуха.
 
(фінал Першої Ліги) Тімвір – Тиса 1:2
Голи: Янцо, 6 – Старух, 5, 35.
Тімвір: Костянтин Марко, Олександр Гряділь, Давид Дьордяй, Іван Шкірта, Олександр Шкірта, Крістіан Федака, Йосип Пайдич, Руслан Вайда, Михайло Янцо, Данило Зубанич, Едвін Мармор.
Тиса: Ерік Гречка, Богдан Будз, Назар Будз, Віталій Чабан, Роман Сенишин, Василь Старух, Роман Бучок, Максим Мощак, Іван Шимко, Богдан Смеречинський.
 
 
Напруженим видався фінал у Вищій лізі. Команди довгий час не могли відзначитись, лише на 14-й хвилині вони обмінялись голами. На старті другого тайму Дзюбенко вивів вперед УжНет, а Кополовець в останні п’ять хвилин зміцнив перевагу. Мицак один гол відіграв, і ще міг забити з десятиметрового, але пробив не точно.
 
(Фінал Вищої ліги) УжНет – Коритняни 4:2
Голи: Кополовець, 14, 35, 39 – Мицак, 15, 38.
УжНет: Андрій Ваш, Андрій Гончаров, Олександр Гулаков, Олексій Скрипніков, Віталій Оліщук, Віктор Струк, Артем Бицюк, Михайло Кополовець, Дмитро Молодцов, Ігор Дзюбенко, Василь Олаг, Станіслав Балуєв, Вадим Симчера.
Коритняни: Владислав Тренич, Ігор Мицак, Іван Корпош, Михайло Ільницький, Олександр Маковецький, Марк Савчин, Веніамін Савчин, Юрій Цибик, Василь Кормош.

 
У фіналі Суперліги Проспект досить швидко зменшив інтригу в матчі, забивши до 13-ї хвилини чотири голи. До перерви минайці зуміли забити два у відповідь. Але на початку другого тайму пропустили у контратаках ще два голи. В цей час у Проспекта підійшли два гравці основи Шукаль та Бобаль, які тільки-но приїхали з словацького чемпіонату. З 26-ї хвилини Минай грав із п’ятим польовим гравцем (замість Бабенка виходив Микуляк) та наблизитись до суперника їм не вдалось, в результаті вони пропустили кілька голів у пусті ворота через все поле.
 
Проспект був сьогодні кращим у завершенні атак і сповна скористався помилками суперника у захисті.
 
(Фінал Суперліги) Минай 1 – Проспект 4:9
Голи: Микуляк, 16, Пилип, 18, Добровольський (автогол), Кузьма, 27 – Гегедош, 5 ,8 ,12, 39 ,Ковчар, 13, 23, Бобаль, 34, 35, Гаврилів, 25.
Минай1: Дмитро Бабенко, Владислав Микуляк, Ярослав Пилип, Василь Пиняшко, Іван Кузьма, Яромир Лобода, Сергій Прокопець, Микола Гібалюк.
Проспект: Юрій Славік, Євген Костик, Михайло Костянтинець, Євген Добровольський, Олександр Ковчар, Ярослав Товт, Роберт Гегедош, Матвій Бобаль, Юрій Шукаль, Євген Прозор.
 
По завершенні фіналу Суперліги організатори приступили до церемонії нагородження. Участь в ньому приймали заступник міського голови Олександр Білак, заступник голови ФФЗ Віктор Качур, ведучий Макс Мощак та Олександра Терембець. Спочатку отримали подяки всі хто допомагав та був причетний до організації УФЛ. Далі вручали нагороди в індивідуальних номінаціях:
 
Перша ліга
кращий бомбардир – Йосип Матолчі (КС Ужгород)
кращий голкіпер – Віталій Коципак (Будівельник)
кращий гравець – Богдан Будз (Тиса)
 
Вища ліга
кращий бомбардир – Михайло Кополовець (УжНет)
кращий голкіпер – Денис Смолига (Вікінг)
кращий гравець – Крістіан Сегедій (Спортіка)
 
Суперліга
кращий бомбардир – Михайло Дудаш (Минай2)
кращий голкіпер – Владислав Хмельовський (Минай2)
кращий гравець – Владислав Микуляк (Минай1)
 
Ну і на завершення призери та переможці отримали оригінальні кубки та медалі з рук організаторки УФЛ Олександри Терембець.

Тож на всеукраїнських змаганнях Суперліги представляти наше місто буде Проспект. Минай1 та УжНет матимуть змогу взяти участь в Елітному фіналі у Луцьку.

Підсумковий розподіл місць в УФЛ
 
Суперліга
 
Проспект
Минай 1
Минай 2
УжНУ
Вопак
Zinedine
Медея
Радванка

Вища ліга 
 
УжНЕТ
Коритняни
Sportika/Верест
Вікінг
Епіцентр
Худльово
АТО

Перша ліга
 
Тиса
Тімвір
КІТ
КС Ужгород
Будівельник
ЮСБ
Libyan Lions
Ultimate
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 2622 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: