Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Проспект-Юніор" – переможець міського турніру з міні-футболу
14:49
"Проспект-Юніор" – переможець міського турніру з міні-футболу
24 серпня з нагоди Дня Незалежності на стадіоні “Автомобіліст” відбувся турнір з міні-футболу серед команд мікрорайонів м. Ужгород.

Участь у змаганнях прийняло 6 команд. Ці команди утворили дві групи по 3 команди в кожній. По дві кращі команди виходили до півфіналу. Так, у групі “А” доводили, хто краще грає в футбол, команди Шахта, Корзо та Загор. У групі “В” – “мірялися силами” Зодіак, Проспект-Юніор та Минайська. Усі команди представляли різнобічну географію міста Ужгорода: проспект Свободи, вулиці Руданського, Оноківську, Загорську, Минайську, Академіка Корольова, Корзо. За результатами групового раунду до півфіналу потрапили команди Шахта, Корзо, Проспект-Юніор, Минайська.
 
У першій півфінальній зустрічі Проспект-Юніор лише в серії післяматчевих пенальті зумів здолати опір амбітної команди Корзо з рахунком 2:1 (основний час 4:4). В іншому півфіналі команда з мікрорайону Шахта перемогла футболістів з вулиці Минайської 2:0 й стала другим фіналістом.
 
У матчі за бронзові нагороди зустрілись команди Корзо та Минайська. З рахунком 3:2 у серії пенальті перемогу святкувала команда Корзо.
 
Фінальна зустріч, яка звела Проспект-Юніор та Шахту, виявилась на славу. На майданчику точилася безкомпромісна боротьба, жага до перемоги “зашкалювала”. У кінцевому результаті яскраву перемогу з рахунком 5:3 здобули проспектівці, честь яких захищали Бертич Олександр, Гороль Віктор, Заяць Юрій, Варга Владислав, Борка Іван.
 
Усі команди-призери були нагороджені почесними кубками та дипломами, а гравці – медалями та грамотами від управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра).

Оргкомітетом були також відзначені кращі в номінаціях:
 
Воротар – Марфинець Олександр (Корзо).
Гравець – Заяць Юрій (Проспект-Юніор).
Бомбардир – Гороль Віктор (Проспект-Юніор).
Арбітр – Медвідь Андрій.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 620 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: