Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Проспект" – переможець святкового турніру (ФОТО)
21:16
"Проспект" – переможець святкового турніру (ФОТО)
З нагоди Міжнародного жіночого свята на штучному майданчику стадіону “Автомобіліст” відбувся турнір з міні-футболу серед команд мікрорайонів Ужгорода.

Змагання, які проходили за підтримки управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра), зібрали 7 команд. Ці команди утворили дві групи – 3 та 4 команди відповідно. По дві кращих – виходили до півфіналу. Так, в групі “А” доводили, хто краще грає в футбол, команди Проспект, Легіон та Шахта. В групі “В” – “мірялися силами” Фаворит, Рома, Нахімова та Монада. Ці команди представляли різнобічну географію міста Ужгорода: проспект Свободи, вулиці Руданського, Нахімова, Тімірязєва, Оноківську, Шухевича, Одеську.
 
За результатами групового раунду до півфіналу потрапили команди Проспект, Легіон, Монада та Нахімова.
У першій півфінальній зустрічі Проспект досить впевнено переграв нахімівців з рахунком 8:2. В іншому півфіналі точилася напружена боротьба до останньої хвилини, де студенти медичного коледжу Монада вирвали перемогу 3:2 у команди Легіон.
 
У матчі за бронзові нагороди зустрілись команди Легіон та вул. Нахімова. З рахунком 2:1 у серії післяматчевих пенальті перемогу святкували футболісти з вул. Нахімова. Окрім бронзи, вони були нагороджені малим кубком.
Фінальна зустріч, яка звела Проспект та Монаду, виявилась на славу. На майданчику точилася безкомпромісна боротьба, жага до перемоги “зашкалювала”. У кінцевому результаті яскраву перемогу з рахунком 3:1, а з нею і золоті медалі та красень-кубок, здобули підопічні Євгена Прозора та Віктора Поня, проспектівці.
 
Команда Володимира Червіняка Монада задовольнилась сріблом та трішки меншим від переможців кубком.
Оргкомітетом були також відзначені кращі в номінаціях:
 
Воротар – Ольховик Василь (Нахімова)
Бомбардир – Зизич Андрій (Монада)
Гравець – Бакша Мартін (Проспект)
Арбітр – Дувалка Федір.
Управління у справах КССМ Ужгородської міської ради
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: