Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Проспект" – переможець Великоднього юнацького турніру (ФОТО)
16:37
"Проспект" – переможець Великоднього юнацького турніру (ФОТО)
На вихідних завершились останні поєдинки з міні-футболу Великоднього юнацького турніру серед команд мікрорайонів міста Ужгород.

Завершились останні поєдинки з міні-футболу Великоднього юнацького турніру серед команд мікрорайонів міста Ужгород, які відбувались на штучному майданчику стадіону “Автомобіліст”. Змагання, які проходили за підтримки управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник Ольга Василиндра), зібрали 6 команд. Ці команди утворили дві групи по 3 команди в кожній. По дві кращих – виходили до півфіналу. Так, в групі “А” доводили, хто краще грає в футбол, команди Проспект, Інваспорт та вул.Закарпатська. В групі “В” – “мірялися силами” Шахта, Юність та вул.Нахімова.
 
За результатами групового раунду до півфіналу потрапили команди Інваспорт, Проспект, Шахта і Нахімова.

У першій півфінальній зустрічі Проспект досить впевнено переграв Шахту з рахунком 4:0. В іншому півфіналі точилася напружена боротьба до останньої хвилини, де Інваспорт зустрічався з нахімівцями. Основний час не виявив переможця 4:4, і тільки в серії післяматчевих пенальті кращими були інваспортівці 3:2.
 
У матчі за бронзові нагороди, який “охрестили” шахтарським дербі, зустрілись команди Шахта та вул.Нахімова. З рахунком 3:1 перемогу святкували футболісти з вул.Нахімова.
 
Фінальна зустріч, яка звела Проспект та Інваспорт, виявилась на славу. На попередньому етапі ці команди вже зустрічались між собою. Тоді досить впевнену перемогу з рахунком 6:2 здобула команда Інваспорт. На цей раз футболісти Проспекту зробили правильні висновки після поразки, і у фінальному матчі здобули яскраву перемогу з рахунком 5:3, здобувши золоті нагороди.
 
На церемонії нагородження, яку проводив начальник відділу спорту, сім’ї та молоді Назар Луків, були відзначені кращі в номінаціях:
 
Воротар – Качмар Михайло (Проспект)
Захисник – Корчной Кирило (Шахта)
Нападник – Гороль Віктор (Проспект)
Бомбардир – Полянський Михайло (Інваспорт)
Гравець – Долгош Микола (Нахімова)
Арбітр – Медвідь Андрій
 
Бронзові нагороди отримала команда Нахімова у складі Ларіошкіна Дмитра, Дзекунова Олександра, Ольховика Василя, Головея Андрія, Долгоша Миколи, Раца Олександра, Зізича Андрія.
 
Срібло в команди Інваспорт (Полянський Михайло, Райда Михайло, Басараб Іван, Продан Сергій, Попович Жолт, Балог Крістофер).
 
Золоті нагороди Проспекту кували Куртей Віктор, Гороль Віктор, Тичак Сергій, Заєць Юрій, Бертич Олександр, Варга Владислав, Хамник Михайло.
Управління у справах КССМ Ужгородської міської ради
 
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 775 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: