Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Проспект" vs "Алекс". Капітани обох команд про прийдешню зустріч
13:25
"Проспект" vs "Алекс". Капітани обох команд про прийдешню зустріч
Представники футзальних команд прокоментували процес підготовки до матчу за звання абсолютного чемпіона.

Олег КОЗУБ, капітан ФК «Алекс», Мукачево:
 
«На данний час всі гравці команди готуются до сезону в своїх клубах, в таких як «Середнє» , «Ужгород», «Великі Береги», «Гать», «Зірка», «Бобовище» тощо. Але, зважаючи на вагомість цієї зустрічі, знову почали тренування всі разом. Команда налаштована тільки на перемогу, та про ніяку недооцінку суперника не може бути й мови. Детально вивчаємо нашого суперника, - ФК «Проспект». У нас же є певні кадрові втрати, такі як Анатолій Нурієв. Та не зважаючи ні на що, все вирішиться на майданчику у понеділок.
 
Хочу також ще висловити велику подяку від всієї команди нашому президенту, Андрію Петьовці. Він завжди нас підтримує у всьому, винятком не став і цей матч за звання Абсолютного Чемпіона»
 
Євген КОСТИК, капітан ФК «Проспект», Ужгород:
 
«Сказати що ми окремо готуємось на цю зустріч, - не можу, адже 80% команди зараз тренуються і грають закордоном, інші захищають кольори команд обласного чемпіонату і всі гравці грають в різних командах. Та не зважаючи на це, впевнений в своїх колегах, оскільки вони професіонали своєї справи. Одне можу сказати, що всі гравці готові фізично, особливо футболісти «легіонери», адже у них чемпіонат уже розпочався і пройшло декілька турів.
 
Ця гра знову скликує друзів, адже після фінальної гри в УФЛ, ми практично не бачились, тому, як кажуть, футбол об’єднує. У складі команди Проспект, дякувати Богу, нема нікого травмованого, отже уболівальники зможуть побачити всіх гравців на майданчику спорткомплексу.
 
Про команду «Алекс» Мукачево багато сказати не можу, дивилися декілька їхніх ігор он-лайн на фіналі АФЛУ. Команда не погана, бореться до останньої хвилини, доказує. На Всеукраїнському фіналі їм трохи важко було,як на мене, бо не поїхало декілька провідних гравців, але, думаю, що в Ужгород на цей матч, вони приїдуть. Особливо варто відзначити Сергія Кундрика, Василя Горського, Михайла Трухана і Анатолія Нурієва, але на превеликий жаль, ми знаємо, що він досить серйозно травмований і не зможе взяти учать у цьому поєдинку.
 
Всі чудово знають команду «Проспект» і її налаштування на кожну гру, але на гру проти команди «Алекс» Мукачево буде особливе налаштування. Гра надзвичайно принципова, оскільки, це, так би мовити, дербі двох міст, і всі прекрасно знають історично принципове протистояння Ужгорода проти Мукачева. Думаю гра буде максимально напруженою і видовищною, з великою кількістю голів. Велике сподівання на підтримку залу, уболівальників, тому що 1 травня у СК «Юність» не будуть виясняти відносини ні Минай, ні УжНУ, ні Вопак і т.д. Наші уболівальники, як на мене, будуть підтримувати одну команду, - команду з Ужгорода, адже ми будемо відстоювати честь міста».
 
Нагадаємо, що уже 1 травня у СК "ЮНІСТЬ" ФК "Проспект" та ФК "Алекс" боротимуться за звання абсолютного чемпіона Закарпаття з футзалу.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1206 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: