Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Провідне суботнє дербі виграє команда Фізера (ФОТО)
10:35
Провідне суботнє дербі виграє команда Фізера (ФОТО)
Про центральний матч 8-го туру Західної зони дізнавайтесь далі.

Провідне суботнє дербі виграє команда Фізера (ФОТО)
Цей двобій, до всього, вважався й найбільш конкурентним і цілком виправдав ці очікування. Найбільш імовірною мала б стати мінімальна перемога гостей. Не набагато меньшою була можливість нічиєї. У перші десять хвилин трохи активними були підопічні Ковача, та все проходило в боротьбі на підступах до штрафних майданчиків, без суттєвих загострень попереду. У гостей на діагоналі з лівого флангу на правому краї штрафного майданчика відгукувався Вінтонюк. Та Андрушко вдало вибігав із воріт і нейтралізовував намагання Дмитра. Ближче до середини тайму ініціативу щодо контролю м’яча перехопили підопічні Фізера. Утім, спершу також нічого путнього попереду створити не вдавалось.
 
Справжній вибух, у порівнянні з тим, що було доти, відбувся на двадцять восьмій хвилині. Болдог опинився на завершенні атаки правим флангом і відддав лівіше, на ділянку перед штрафним майданчиком, на Говдоша. Микола метрів із дев’ятнадцяти пробив влучно. Підбереський не міг зреагувати, та за Віталія зіграла поперечина воріт, від якої м’яч зрикошетив у поле. Та фортуна не паска й не може постійно бути на боці однієї команди. На завершенні першого тайму й особливо в другій половині матчу бобовищанці цілком пересвідчились у цьому.
 
Ближче до завершення тайму рахунок таки змінився. Після не надто загрозливого прострілу з лівого флангу м’яч у межах карної зони влучив у руку Бундашу й Гецко показав на одинадцятиметрову позначку. Досвідчений Сінкін обманним рухом змусив Підбереського зміститись уліво, а сам влучив у правий кут. До самого свистка на п’ятнадцятихвилинний відпочинок гості так і не змогли перехопити ініціативу, а не те, що створити хоч якусь загрозу. На цьому й пішли на перерву.
 
На початаку другого тайму бобовищанці пішли вперед великими силами. Та загострення відбувались порівняно рідко. Не вдавались намагання атакувати віялом, із поступовим зміщенням з одного флангу на другий. Шкутильгав останній пас. Можна відзначити хіба подачу Шольца на 48-й хвилині, з правого флангу на дальню стійку. Бобик підступно пробив із лету з прицілом у ближній кут. Андрушку було важко дістати, та на його щасті м’яч оминув стійку з зовнішнього боку.
 
Аналогічна нагода виникла на 64-й хвилині біля протилежних воріт. Калій провалився в центрі захисту, що дозволило Лазару вийти на воротаря. Олександр пробив із прицілом у ближній лівий кут без шансів для голкіпера на відбиття, та на щастя для гостей м’яч оминув браму з зовнішнього боку.
Шикарна за змістом, та не надто вдала за завершенням комбінація відбулась ще через чотири хвилини, коли Русин по центру середнім пасом знайшов Бабича, а Володимр перевів на лівий фланг на Батрина. Анатолій прострілив на ділянку перед воротарським найданчиком на Вінтонюка. Та цей пас на Дмитра на виході з воріт, у падінні, перехопив Андрушко.
 
На 86-й хвилині бобовищанці заробили право на штрафний із правого флангу. Росул подав на ближню стійку, та суперники зуміли винести в пожежному режимі, бо на м’яч набігало кілька партнерів Василя.
 
На третій доданій хвилині місцеві могли подвоїти рахунок після контратаки, коли Чайка подав із правого флангу в штрафний майданчик на Русина. Мирослав пробивав уже в порожні, від воротаря, що вийшов на перехоплення, ворота. Та на шляху м’яча опинився Калій, який і врятував свою команду від більшого рахунку.
 
Завдяки перемозі «Колос» в загальній таблиці уперше в сезоні за здобутими балами увійшов до призової зони, та спочивати на лаврах локальних переможців підопічним Фізера не доводиться. Уже наступної неділі можливо доведеться поїхати на ще одне дербі в неприступне Дрисино, де навіть нічия з «Дерценом» стане позитивним підсумком. У «Бобовища» в цей же день 17-го червня буде шанс реабілітуватись у одному з центральних матчів першого кола Західної зони, у якому винороби прийматимуть «Нижній Коропець», де вигати буде справою честі.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку та Петро Котубей
 
9 червня, с. Ракошино, стадіон «Колос», ясно, + 30 градусів, 277 глядачів
 
«Колос» Ракошино – «Бобовище» – 1:0 (1:0)
 
Голи: Сінкін, 33 (пен.).
 
«Колос»: Юрій Андрушко, Анатолій Богович, Василь Ремета, Юрій Болдижар, Юрій Логойда, Юрій Сінкін, Микола Говдош (Іван Орбан, 89), Олександр Лазар (Владислав Чайка, 69), Михайло Куцкір, Даніель Болдог, Вадим Курта (Мирослав Русин, 80).
Запасні: Віталій Шефер, Ігор Балаж, Андрій Меденцій, Владислав Андрейко.
тренер – Іван Фізер.
 
«Бобовище»: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Олександр Бундаш (Анатолій Батрин, 65), Крістіан Попик (Василь Росул, 46), Мирослав Скрип, Олександр Балаж, Сергій Бобик (Петро Зийнич, 86), Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Андрій Русин, Володимир Бабич.
Запасні: Михайло Яцкович, Євген Коструб, Михайло Станинець.
тренер – Іван Ковач.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Р.S. журналіст не зміг висвітлити матч юнаків, через не надання складу юнаків. 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 760 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: