Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Пуга та Блецкан відправили «Чонку і компанію» в нокдаун
10:03
Пуга та Блецкан відправили «Чонку і компанію» в нокдаун
Матч обслуговував молодий арбітр Михайло Райда.

Поєдинок 2 туру «Зимового першості Закарпаття» 2014 року між провідним футбольним клубом Міжгірщини «Верховиною» та другою командою Виноградівщини «В. Копанею» пройшов за невеликої переваги горян.

Матч обслуговував молодий арбітр Михайло Райда. Початок першого тайму розпочався з обопільних атаках, однак м’яч, після ударів нападників, щоразу оминав рамку воріт. Першого удару в площину воріт на 12-й хвилині завдав Юрій Чонка, коли замкнув черговий навіс із штрафного удару Михайла Свища. Міжгірці відповіли через 2 хвилини, коли заробили право на стандарт. Зробивши навісну передачу ближче до штрафного майданчика. Партнери скинули шкіряного під удар Івану Блецкану, той поцілив під поперечину. Воротар копанців впорався з цим пострілом. На 23-й хвилині ще на один удар з 20-ти метрів наважився Євген Яргін, та м’яч пролетів у півметрі повз стійку.

Кінцівка тайму була за міжгірцями. На 28-й хвилині Іван Блецкан завершив флангову атаку влучним пострілом у ближній лівий кут від воротаря і вивів міжгірців уперед – 1:0.

На 31-й хвилині небезпечний простріл із лівого флангу в штрафний майданчик копанця Михайла Свища могли завершити кілька партнерів, та до м’яча першими підбігли суперники і винесли його. Першим на підборі був Юрій Чонка, який пробив із 20-ти метрів у лівий кут. Воротар спочатку відбив перед собою, а тільки з другої спроби зумів забрати круглого у руки.

Гравці з Виноградівщини частенько втрачали м’яч. Одна з їх обрізок стала фатальною і призвела до того, що Іван Блецкан (лівий півзахисник) у боротьбі проти захисників впав у штрафному майданчику і на 35-й хвилині заробив пенальті. Володимир Пуга ударом з «точки» хитнув воротаря у лівий, а сам пробив у правий кут і тим самим збільшив перевагу своєї команди – 2:0. За такого рахунку команди пішли на перерву.

На стартовій 46-й хвилині відбулось ще одне падіння Івана Блецкана у чужому штрафному майданчику, та арбітр не зреагував на це падіння і дозволив продовжити гру.

Скоротили розрив у рахунку копанці на 49-й хвилині матчу, на простріл з лівого флангу Михайла Свища, відгукнувся його тезка Бровді – 1:2.

На 59-й хвилині «Верховина» заробила стандарт. Володимир Пуга із 18-ти метрів, чудовим ударом у ліву дев’ятку воріт зумів подвоїти перевагу у матчі. Цим самим центрфорвард оформив дубль і встановив остаточний рахунок – 3:1.

«Верховина» - «В. Копаня» - 3:1

Голи: Іван Блецкан, 28, Володимир Пуга, 35, 49 – Михайло Бровді, 39.

«Верховина»: Олександр Красняник, Олександр Медулич, Юрій Красняник, Ігор Рудь, Ігор Маркович, Ігор Лолин, Денис Яргін, Анатолій Мандзюк, Іван Блецкан, Володимир Пуга, Євген Яргін.

«В. Копаня»:
Ігор Неймет, Іван Фурик, Іван Кельман, Михайло Бровді, Василь Бігун, Михайло Свищо, Юрій Чонка, Іван Чутора, Михайло Бартик, Руслан Лемак, Михайло Чізмар.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1273 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: