Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Пуканич залишив ФК "Полтава"
09:15
Пуканич залишив ФК "Полтава"
Півзахисник Адріан Пуканич більше не є гравцем "Полтави".

Пуканич залишив ФК
Як стало відомо Sport Arena, досвідчений півзахисник Адріан Пуканич більше не є гравцем Полтави.
 
5 лютого стало відомо про те, що Адріан Пуканич став гравцем Полтави, яка виступає в Першій лізі. Однак надовго затриматися в команді Юрія Ярошенко півзахисникові не вдалося - за інформацією Sport Arena, він вже залишив розташування полтавського клубу і зайнявся пошуками нової команди. Головною причиною відходу Пуканича стали розбіжності з президентом Полтави Леонідом Соболєвим.
 
Нагадаємо, що Пуканич знаходився в Полтаві з кінця грудня.
 
Останнім професійним клубом Пуканича була грузинська Шукура, кольори якої він захищав з лютого 2015 року по липень 2016- го. У минулому сезоні 33-річний хавбек відіграв 21 матч в чемпіонаті Грузії, голів не забивав. Другу половину сезону Адріан провів у закарпатському чемпіонаті у складі рідного виноградівського Севлюша.
 
Раніше Пуканич також виступав за Іллічівець, Ворсклу, Говерлу і Шахтар, вихованцем якого він і є.
 
У червні 2003 року він дебютував за збірну України, в складі якої зіграв 2 матчі і 1 гол.

 
Також стало відомо, що Персеполіс розірвав контракт з Олексієм Полянським, який наразі проживає в Ужгороді. Головною причиною повернення футболіста в Україну стала нестача ігрової практики. Також у футболіста були певні труднощі з адаптацією до місцевого футболу і побуту.
 
В активі Олексія Полянського лише 4 поєдинки (1 в старті, 119 хвилин).
 
Нагадаємо, 30-річний Полянський став гравцем Персеполісу влітку минулого року, підписавши з клубом дворічний контракт.
 
Останнім клубом Олексія в Україні був харківський Металіст, контракт з яким він розірвав після закінчення сезону-2015/16 через великі заборгованості по зарплаті. Також за свою кар'єру Полянський встиг пограти в донецькому Металурзі, Шахтарі, Іллічівці, Зорі і Говерлі.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1322 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Чесно кажучи Пуканич перебуває в не найкращій формі, в іграх на область  за Севлюш він взагалі не вразив абсолютно нічим. Практично всі атаки, які ішли через Пуканича, ним тормозилися, обрізався в центрі, перетримував мяч, виглядав на рівні гравців аматорів, а то і слабше окремих іграків області, хоча з його досвідом, він мав би просто бути на дві голови сильнішим. Наприклад той же Чонка показував більш змістовну та привабливу гру, чим Пуканич! Хочеться помилятися, але складається враження, що кар`єра Пуканича пішла на спад.

الاسم *:
Email *:
كود *: