Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Рахівські юнаки зазнають невдачі в Середньому (ФОТО)
21:04
Рахівські юнаки зазнають невдачі в Середньому (ФОТО)
Підопічні Валерія Кузнецова зуміли дотиснути суперника і вирвати перемогу.

Рахівські юнаки зазнають невдачі в Середньому (ФОТО)
Обидві команди йдуть поряд в середині таблиці, перед цим матчем середнянці випереджали Карпати на один бал. Саме господарі з самого початку активно йшли вперед. На 4-ій хвилині Сінельніков віддав вперед на Ковальчука, який вибіг сам на сам з воротарем, перекинув його, але не влучив у ворота. Більшість атак середнянців будувалися на довгих передачах на єдиного центрфорварда. Так на 20-ій хвилині знову пас із глибини, Ковальчук проривається до воріт і пробиває з 15 метрів, але не точно.
 
Карпатівці вперше зуміли створити загрозу воротам Кичери на 23-ій хвилині після кутового, Кошук з семи метрів пробив не сильно і голкіпер забрав. За декілька хвилин після подачі вже зі штрафного Антон Мільчевич бив головою, але вище воріт. На 32-ій хвилині Гуляйгородський підібрав м’яч у штрафній суперника і пробив з 10 метрів, але Якоміщак впіймав.
 
Рахівській команді вдавалось краще руйнувати чужі атаки, ніж створювати щось попереду. Індивідуальні дії їхніх нападників швидко захлинались під натиском оборонців червоно-білих. На 48-ій хвилині дальній постріл Бойчука зі штрафного метрів з 45 полетів по високій дузі і влучив у поперечку. Воротар господарів можливо і не дістав би, якби м’яч полетів трохи нижче.
 
На 58-ій хвилині підопічні Кузнецова подали корнер, а Микита Браїла вдало зіграв головою на ближній стійці – 1:0.

За п’ять хвилин до завершення матчу Середнє через травму втратило свого лідера атак Ковальчука, замість якого на поле вийшов Кирлик і вже скоро довів свою корисність. Жолтанич здійснив прохід до воріт із ударом з 5 метрів на завершенні та удар було відбито, а Кирлик опинився у потрібному місці в потрібний час і добив круглого у ворота – 2:0.
 
Середнє заробляє чергові три очки і наздоганяє у таблиці виноградівців.
 
 
Арбітр – Олександр Абель
Асистенти – Сергій Наскалов, Іван Грубінка
Делегат матчу – Іван Кувік
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 50
 
ФК «Середнє» - ФК «Карпати» Рахів 2:0
 
Голи: Браїла, 58, Кирлик, 67.
 
Середнє: Іван Кичера, Станіслав Зизич, Олександр Завацький (Іван Зизич, 55), Кіріл Сінельніков, Микита Браїла, Ростислав Жолтанич, Владислав Риган (Михайло Левкулич, 65), Павло Повханич, Євген Корпанець, Іван Гуляйгородський (Олександр Фетько, 68), Володимир Ковальчук (Ярослав Кирлик, 65).
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Карпати: Михайло Якоміщак (Любомир Андрусяк, 68), Петро Бойчук, Василь Сас, Ігор Василинюк, Іван Зварич, Юрій Шемота, Антон Мільчевич (Іван Тулайдан, 48), Мирослав Кошук, Петро Савляк (Степан Савляк, 55), Денис Мільчевич, Віктор Брандге.
Тренер – Юрій Микуличинський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 670 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: