Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Рахівські "Карпати" переграють вдома ужгородців
09:39
Рахівські "Карпати" переграють вдома ужгородців
У перенесеному матчі 17 туру вищої ліги чемпіонату Закарпаття третя команда турнірної таблиці «Ужгород» гостювала в Рахові.

Рахівські
Підопічні Мирослава Бабяка силами мірялись із «Карпатами», які до поєдинку дислокувались на 9-ій позиції із 16-ма очками. Та різні місця розташування аж ніяк не пророкували команді з обласного центру легкої прогулянки гуцульським полем.
 
Команди на старті демонстрували рівну гру. Єдина, але колосальна перевага господарів – домашні стіни і найзапекліші у краї уболівальники. На 4-ій хвилині в «Ужгорода» міг відзначитись 4-ий номер. Вдало подачу зі штрафного вирізав Сергій Машталір. Вадим Селещук із 5-ти метрів пробив вище воріт.
 
Правило бумерангу не відміняв ніхто. Тож на 7-ій хвилині підопічні Андрія Панасюка забили. Спочатку з вигідної позиції Роман Папарига не зумів пробити Славіка. М’яч пішов на кутовий. Подачу з корнера замкнув Іван Микуличинський. 1:0.
 
«Карпати» на цьому не зупинились. Рахівці продовжували тероризувати захисні редути іменитіших суперників. Та й підопічні Бабяка в захисті не відсиджувались. На 22-ій хвилині господарям вдався швидкий вихід із захисту в напад. На побачення з воротарем вийшов Папарига, який обіграв Вадима Селещука, та стража не зумів.
 
Але вже на 30-ій хвилині Роман Папарига подвоїв перевагу своєї команди. З ауту він отримав м’яч на куті штрафної, накрутив двох захисників і пробив повз Юрія Славіка. 2:0.
 
«Ужгород» було важко впізнати. Склалось враження, що «Карпати» у трійці призерів. Позаяк саме вони диктували супернику гру і виступали першим номером.
 
На 40-ій хвилині Михайло Дудаш опинився на вигідній ударній позиції, однак пробив вище. Перший тайм голами більше не увінчався.
 
Другу 45-хвилинку гості розпочали активніше. Вони більше контролювали м’яч, та атаки були без гостроти.Взагалі другий тайм практично без моментів. «Карпати» вибились уже, а «Ужгород» ніяк не міг забігти…
 
На 76-ій хвилині подачу зі штрафного від Василя Бонтея замикав Станіслав Чепа. Знову вище. Далі пробивав Максим Олень. Зрикошетивши, м’яч дивом не влучає у сітку.
 
Через три хвилини Владислав Яковлєв віддав хороший пас Машталіру, а Сергій вивів Предчука на рандеву з воротарем. Чому Антон не забив і навіть не пробив? Питання відкрите.
 
Ще одне риторичне – чому Чепа віддав слабко назад на Славіка і тим самим вивів Миколу Кокіша на побачення. Той, на щастя, не забив.
 
А на 89-ій Предчук усе ж забиває. Антон реабілітувався за попередній епізод, скориставшись помилкою воротаря, скоротив відставання до мінімуму.
 
Далі до атаки підключився навіть Славік під час кутового. Арбітр фіксує фол в нападі. Ось і все…
 
Прес-служба ФК «Ужгород»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 933 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Євген  
0
"Карпатам" уже можна починати думати надалі спробувати сили хоча б у попередньому етапі кубка аматорів України. Отримають додатково два хороші матчі для команди і як мінімум один такий же для своїх чудових фанів

2 фан  
0
"Ужгород" продовжує феєрити...

1 Олександр Мигович  
0
думаєте шо була здача? можливо і так

الاسم *:
Email *:
كود *: