Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ракошино бомбардувало "Невицький замок" (ФОТО)
10:54
Ракошино бомбардувало "Невицький замок" (ФОТО)
Невицький замок не зумів встояти перед ракошинцями і за прикладом одного з аутсайдерів групи зазнав великої поразки.

Ракошино бомбардувало
Підопічні Фізера майже всі свої атаки завершували взяттям воріт. Вже на 10-ій хвилині Кохан через центральну зону вибіг один в один, Король ціною фолу завадив завдати удару, проте м’яч відскочив до Баятяна, який вже увігнав м’яч у сітку – 0:1.
 
На 19-ій хвилині Баятян знаходячись на межі офсайду скористався довгою передачею партнера, вийшов сам на сам і забив вдруге – 0:2.
 
На 32-ій хвилині Сінкін віддав у штрафну на Баятяна, який пробивав з 10 метрів, Цветков відбив. Та після подачі з кутового Баятян довершив чергову атаку голом – 0:3.
 
За мить потужним пострілом відзначився Сорока, м’яч пройшов біля стійки. Невиччанам ніяк не вдавалось налагодити гру попереду, єдиний нападник постійно зміщався на фланг, звідки не ніс ніякої небезпеки. А підтримки від інших гравців не спостерігалось.
 
У другому таймі Ракошино продовжувало феєрити у нападі. На 51-ій хвилині Сінкін знаходить Кохана у карній зоні та його удар з 10 метрів парирує Антал, однак з добиванням Яцини він справитися уже не зміг – 0:4.
 
Одразу після цього синьо-чорним вдалось провести гол престижу – Климпуш виступив асистентом Волонтиру, який з правого краю штрафної вийшов один в один і перекинув воротаря – 1:4.
 
На 53-ій хвилині Сорока розпочав гольову атаку віддавши направо на Кохана, той прострілює, а Баятян замикає – 1:5.
 
На 66-ій хвилині Дмитро Чубірко ідеально виконав штрафний метрах в 20 від воріт, під перекладину – 1:6.
 
Довершив розгром двома голами Лазар, який вийшов на заміну. Під завершення гри Волонтир мав ще одну схожу нагоду забити, проте на цей раз Павло не зміг переграти Кундрика.
 
Ракошино розбиває Невицький замок і продовжує боротьбу за Кінчешом за третє підсумкове місце у групі.
 
 
ФК «ОК ДЮСШ Невицький замок» (Невицьке) – ФК «Ракошино» – 1:8
 
Голи: Волонтир, 53 – Артем Баятян, 10, 19, 32, 53, Яцина, 51, Д. Чубірко, 66, Лазар, 80, 86.
 
Невицьке: Юрій Цветков (Юлій Антал, 46), Юрій Жидик, Іван Стойка, Іван Зизич, Ярослав Король, Олександр Лащо, Павло Волонтир, Мілан Гартманн (Михайло Янцо, 74) Ростислав Жолтанич, Іссак Бакура (Олександр Курта, 46), Максим Климпуш.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Ракошино: Кирил Йовбак (Степан Кундрик, 46), Анатолій Богович, Дмитро Чубірко, Василь Чубірко, (Євген Обдирко, 46), Юрій Логойда, Михайло Куцкір, Юрій Сінкін, Дмитро Яцина, Юрій Сорока, Станіслав Кохан, Артем Баятян.
На заміну виходили: Олександр Лазар, Василь Петровцій, Олександр Микита, Василь Ковбин.
Тренер – Іван Фізер.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 802 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: