Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ракошино перемагає і обходить кінчешців
11:04
Ракошино перемагає і обходить кінчешців
4 жовтня у Ракошині зустрічались сусіди по таблиці «Ракошино» та «Сокіл» Кінчеш.

Ракошино перемагає і обходить кінчешців Це мала бути по справжньому бойова гра, адже обидві команди приблизно рівні за класом. «Ракошино» дуже хотіло реабілітуватися перед своїми вболівальника за минулу ганебну поразку від Великого Березного та Невицького. 

Гра розпочалася з розвідки з боку обох команд. Напевно спокійна гра продовжувалася б ще довго, якби не епізод на 10-ій хвилині. Гравець Ракошина обіграв захисника Кінчеша у штрафному майданчику гостей, останній натомість вирішив збити і порушити проти ракошинця правила. Арбітр без роздумів вказав на позначку. Артур Морщук з позначки пробив бездоганно в нижній кут воріт, тим самим вивівши господарів вперед.

Після пропущеного голу «Сокіл» прокинувся і заграв впевненіше. Активними у складі гостей були Жолт Батка та Віталій Лучин. Але замість того щоб забити заслужений гол, Кінчеш його пропустив. Під кінець першого тайму, на 42-ій хвилині, «Ракошино» забило другий гол у ворота гостей. Михайло Морщук вдало зіграв на добиванні після штрафного удару і переправив круглого у порожні ворота гостей. 2:0.

На захист гостей варто відзначити, що «Сокіл» руки не опустив і продовжував боротися. І другий тайм гості розпочали напрочуд активно. Півзахисник «Сокіла» Павло Кривка, який зявився на полі у другому таймі, вдало ввійшов у гру і був активним на своєму правому фланзі. Він неодноразово проходив своїх опонентів з «Ракошина» і загострював гру. Але це був не день Кінчеша, адже не дивлячись на намагання підопічних Віктора  Микити забити гол, результату це їм не принесло.

На 78-ій хвилині після навісу зі штрафного Артур Морщук прийняв м`яч, і без будь-якого спротиву з боку захисників «Сокіла», переграв голкіпера і відправив м`яча у ворота, тим самим оформивши дубль.

Залишок матчу команди вже догравали граючи в пас, адже результат матчу вже неможливо було змінити. Як, підсумок впевнена перемога «Ракошина» 3:0. Підопічні Олександра Когутича обходять "Сокіл" і піднімаються на п`яту позицію.


Арбітр – Грубінка Іван.
Асистенти арбітра – Рогач Ян, Жига Михайло
Інспектор - Митровський Михайло
 
«Ракошино» - «Сокіл» Кінчеш  3:0

Голи - Артур Морщук, 10, 78, Михайло Морщук, 42.

 «Ракошино» - Пуга О., Меденцій А., Яцина Ю., Логойда Ю., Чорней М., Петровці В., Морщук М., Морщук А., Клочанка С., Ремета В., Вацьо О.
Запасні -  Когутич О., Рущак С., Ласло М., Товт А.

«Сокіл» - Фанта В., Яхимець О., Лобанов А., Петрич К., Батка Ж., Глива О., Лович Я., Корпош І., Лучин В., Демян Р., Туарега Д.
 Запасні – Луб С., Солодовник І., Кривка П., Марусич М., Іканін О.

Попередження -  Логойда, Морщук М., Яцина, Медендій.
Ян Рогач
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: