Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ракошино" вирвало перемогу в головному західному дербі
12:05
"Ракошино" вирвало перемогу в головному західному дербі
Про найконкурентніший поєдинок Західної Зони читайте далі.

Матч у Ракошині видався по спражньому бойовим: атаки в обидві сторони та драматична розв’язка в самому кінці. Уже в одній з перших атак ракошинці прорвались вперед правим флангом і Кіштулинець був змушений порушувати правила на Клочанці. Меденцій зі стандарту прострілив на одинадцять метрів, де найспритнішим був Ремета, який без шансів для Пуги додав круглого в праву дев’ятку – 1:0.

Гості відповіли через чотири хвилини атакою правим флангом, на завершенні якої Ольберт влучив у ближню шістку. Гудивок зреагував. На 12-й хвилині на звершенні аткувальноїдії по центру Кіштулинець потужно пробив із 30-ти метрів. Воротар не міг зреагувати на його постріл, та на його щастя м’яч полетів поруч зі стійкою. Через дві хвилини Сорока був змушений фолити проти Курти за 18-ть метрів від воріт. Чорней пробив у обвід стінки над поперечиною.

На 18-й хвилині на завершенні атки лівим флангом зі зміщенням до центру партнери вивели на ворота Курту, який перебував на дуже хорошій ударній позиції, та в боротьбі зі Смагіним пробив поруч із правою стійкою. Й після цього епізоду спрацювало правило про «Не забиваєш ти …». Провалом центру захисту господарів сповна скористався Магоч, який із шести метрів вколотив круглого в сітку – 1:1.

Та ракошинці продовжили атакувати й в одній із наступних вдалих атак змогли відновити свою перевагу. Клочанка виборов м’яч на лівому фланзі та якісним дальнім пасом знайшов Яцину, а Дмитро віддав далі на Курту. Вадим без роздумів пробив у дальній правий нижній кут. Круглий рикошетом від стійки закотився в сітку – 2:1.

До перерви підопічні Олександра Когутича могли збільшити свою перевагу за наслідками естетичної та вишуканої атаки на 41-й хвилині, лівим флангом зі зміщенням до центру. Чорней зліва прострілив на ділянку перед лінією штрафного майданчика, а Левкулич одиним дотитком зупинив і другим торканням пробив із 20-ти метрів повз праву стійку.

Друга половина матчу розпочалась із позиційних атак гостей. Та на 50-й хвилині вони пропустили швидку контратаку опонентів правим флангом, яку небезпечним ударом повз дальню стійку завершив Сливка. Через три хвилини правим краєм прорвався Ольберт, який проострілив на лівий край штрафного майданчика на Магоча. На постріл Владислава в ближній кут зреагував Гудивок, який відбив і з другої спроби заволодів м’ячем. Та після однієї з наступних атак гостей лівим флангом і він був безсилим врятувати свою команду від голу. Росул віддав у центр штрафного майданчика на зовсім вільного Шіца й Івану  залишилось тільки вколотити круглого в лівий кут – 2:2.

Трохи згодом підопічні Віктора Когутича отримали реальний шанс навіть вийти вперед у рахунку. Невтомний Ольберт прорвався правим флангом і прострілив на одинадцять метрів на Івана Шіца, проти якого порушили правила. Ігор Гарлач без роздумів вказав на позначку. Сам постраждалий із точки пробив у лівий кут. Гудивок вгадав задум опонента й в карколомному стрибку відбив його удар, привівши в захоплення місцевих ультрас.

На 89-й хвилині Ольберт розігнав атаку по центру. Він із допомогою фінтів залишив позаду себе кількох опонентів і віддав на Івана Шіца. Гудивок намагався скоротити кут обстрілу й трохи вийшов з воріт. Нападник «Нижнього Коропця» влучно пробив та круглий рикошетом від захисника полетів, на щастя для воротаря, який не міг зреагувати, поруч із правою стійкою.

Та сама розв’язка настала на доданих арбітром хвилинах, коли атака правим флангом завершилась порушенням правил у штрафному майданчику проти Яцини. Гарлач знову вказав на одинадцятиметрову позначку.  Курта з точки пробив точно під праву стійку, без шансів для Пуги, чим змусив вболівальників стрибати від задоволення – 3:2.

Перемога дозволила «Ракошину» впритул наблизитись до «Нижнього Коропця» й в хорошому настрої піти на літню перерву. Обидва колективи зберігають хороші медальні перспективи на друге коло.  
 
 
Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Яна Сащина та Ілля Вовчанський
Делегат ФФЗ – Іван Головко
 
с. Ракошино, стадіон «Колос», + 36 градусів, 100 глядачів
 
«Ракошино» – «Нижній Коропець» – 3:2

Голи: Ремета, 3, Курта, 29, 90+2 (з пенальті) – Магоч, 19, Іван Шіц, 64.

«Ракошино»: Василь Гудивок, Сергій Рущак, Василь Ремета, Андрій Меденцій, Юрій Логойда, Микола Чорней, Іван Сливка, Юрій Левкулич, Сергій Клочанка, Вадим Курта, Дмитро Яцина.
Запасні: Олександр Когутич, Дмитро Худинець, Артур Морщук, Василь Напуда, Євген Бізяєв, Євген Козарь, Артур Гегедош.
Тренер – Олександр Когутич.

«Нижній Коропець»: Іван Пуга, Євген Сорока, Владислав Васильєв, Віктор Смагін, Василь Шіц, Мілан Кіштулинець, Ерік Росул, Михайло Крьока, Владислав Магоч, Олег Ольберт, Крістіан Попик.
Запасні: Василь Сабов, Іван Шіц, Ігор Гарапко, Михайло Янкович.
Тренер – Віктор Когутич.  

На 78-й хвилині Іван Шіц не реалізував пенальті.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1050 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: