Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ракошино" вивозить з Невицького перемогу (ФОТО)
21:25
"Ракошино" вивозить з Невицького перемогу (ФОТО)
У складному поєдинку підопічні Когутича у більшості дотиснули суперника.

У зустрічі команд з нижньої половини турнірної таблиці очікувалось багато боротьби, що й продемонстрували гравці на полі. Помаранчеві розпочали гру активніше та значно гостріше діяли саме господарі.

Чекета справа навісив у центр, де Лаба набіг і пробив з 20 метрів, Гудивок забирає. Ганчак сильно приклався з 22 метрів, голкіпер відбив. Чергова атака жовто-зелених закінчилась подачею Лаби, яку на дальній стійці замикав головою у падінні Чекета, але не влучив у ворота.

Гостям чи не перший удар вдався на 20-ій хвилині, коли Курта навісив справа, а Яцина пробив головою вище рамки. А вже за три хвилини вони створили набагато гостріший момент. Чорней закинув у центр на Курту, який виборов м’яч і віддав лівіше на Козаря, який без перешкод пробивав з 17 метрів, та кіпер ціною ушкодження відбив круглого.

Підопічні Матьовки відповіли не менш гостро. Чекета прострілив справа, а Ганчак з шести метрів влучив у перекладину і м’яч вискочив у поле. Ракошинець Курта провірив на надійність воротаря з 18 метрів. Чекета після вкидання ауту по центру пройшов двох опонентів, вийшов сам на сам та не зміг переграти воротаря.

Вже в останні хвилині гри під час атаки лівим флангом невиччан один з гравців штовхнув Рущака і той залишився лежати на газоні. Послідувала передача у штрафну на Гартмана, який прикрив м’яч корпусом, а Когутич підкотився під нього і Мілан одразу впав. Арбітр ставить пенальті, який впевнено реалізовує Лаба – 1:0.

Друга половина гри розпочалася з тиску на ворота Невицького, але без ударів у рамку. Гартман технічно пройшов двох захисників на правому краї і віддав передачу у штрафну, на яку відгукнувся Лаба та його удар потягнув голкіпер. На 55-ій хвилині стався один з вирішальних епізодів у зустрічі. Дюрик жорстко збив Яцину на своїй половині поля, що одразу викликало бурю емоцій з лави запасник ракошинців. Арбітр не зупинив гру, так як м’яч знаходився у гостей та вони одразу його втратили і вимагали штрафний. Та арбітр спочатку виписав попередження порушнику на полі, яке виявилось для нього другим. А згодом вигнав із технічної зони і президента Ракошина, який занадто негативно оцінював дії Лялюка.

У меншості невиччани протримались десять хвилин. На 64-ій хвилині Курта скинув головою на хід Яцині, який на швидкості намагався обійти Дудика та зачепився за його ногу. Це було вже у штрафній, тож Лялюк ставить ще один пенальті. Курта пробив точно – 1:1.

Далі підопічні Когутича захопили ініціативу і створювали багато моментів. Яцина пробив з 23 метрів, але позв ближню дев'ятку. Подача з правого флангу, Ремета скинув головою на Яцину та його удар з 15 метрів Мацунич зловив.

В черговий раз ефективно зіграла зв’язка Курта – Яцина. Перший віддав Дмитру на хід, і нападник втік на побачення з голкіпером, але пробив прямо в нього. Та Вадим набіг і добив круглого у сітку – 1:2.

На 75-ій хвилині Напуда вийшовши на поле і чи не першим дотиком зумів відзначитись. Яцина віддав на Напуду, який по центру пройшов захисника і з 7 метрів пробив повз кіпера – 1:3.

Підопічні Матьовки досить рідко доходили до воріт суперника. Лише на 88-ій хвилині Калинич на правому фланзі звільнився від опіки і прострілив у штрафну, де воротар не впевнено відбив м’яч, ледь не у свої ворота.

Ракошинці зуміли скористатись більшістю на полі і вирвали три пункти. Невицький замок цілком міг здобути свою другу перемогу у чемпіонаті та вилучення на старті другого тайму зламало їм гру.
 

Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа, Вадим Рубей
Делегат матчу – Василь Козик
 
с. Невицьке, глядачів 100
 
ФК «Невицький замок» - ФК «Ракошино» 1:3

Голи: Лаба, 45+2 (пен.) – Курта, 64 (пен.), 73, Напуда, 76.

Невицький замок: Михайло Мацунич, Михайло Лаба, Іван Дудик, Олександр Ганчак, Вадим Чекета, Іван Дюрик,  Сергій Арбузов, Мирослав Данко, Іван Стойка, Мілан Гартман.
На заміну виходили: Владислав Калинич, Вадим Бомбушкар, Олександр Поковба, Олександр Куштан.
Тренер – Іван Матьовка.

Ракошино: Василь Гудивок, Олександр Когутич, Андрій Меденцій, Юрій Логойда, Сергій Рущак, Андрій Рошко, Сергій Клочанка, Микола Чорней, Євген Козарь, Дмитро Яцина, Вадим Курта.
На заміну виходили: Василь Напуда, Дмитро Худинець, Іван Сливка, Юрій Левкулич, Євген Бізяєв, Василь Ремета.
Тренер – Олександр Когутич.
 
Попередження: Дюрик, 14, Дудик, 65, Куштан, 90 – Меденцій, 45+1, Когутич, 45+1, Рущак, 56, Курта, 66, Сливка, 90.
Вилучення: Дюрик, 55 – Коштура, 55.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1344 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: