Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ракошинська звитяга
12:02
Ракошинська звитяга
Команда Івана Фізера розпочинає друге коло з впевненої перемоги.

Ракошинська звитяга
Палюче сонце, затверділе вигоріле поле, яке вже плаче за літнім дощем – все це наклало відбиток на поєдинок у Ракошині між місцевим «Колосом» та командою з Іршавщини – ФК «Сільце».
 
Зі стартових хвилин підопічні Івана Фізера (тренер «Колоса») понеслися вперед і взяли в осаду ворота сільчан. У першу десятихвилинку господарі створили мінімум три голеві нагоди, але м’яч уперти не йшов за призначенням. Наставник господарів вдається вже в першій половині до ротацій – випускає Вадима Курту, ця заміна цілком виправдала себе. Вже через хвилину Вадим віддає вивірену передачу на партнера, який через центральну зону виривається віч-на-віч з воротарем. Лише ціною фолу кіпер сільчан зупиняє суперника в карному майданчику. Пенальті без шансів для кіпера виконує Юрій Сінкін.
 
Після цього гра дещо заспокоїлася, гравці під палючим сонцем тримати гру в високому темпі не могли. А от на 31-й хвилині подача від кутового прапорця сільчан призвела до непорозуміння в оборонних діях ракошинців і завершилася ударом Івана Глушка, який зрівнює рахунок у матчі. Саме з таким результатом команди пішли на перерву.
 
Друга половина гри розпочалася знову за переваги господарів, які додали обертів і вже на 57-й хвилині зуміли точно завершити подачу з кутового. Ващинець Василь таки пробив ешелований захист гостей – 2:1.
 
Після пропущеного м’яча гості відчутно підсіли, далася взнаки й коротка лава запасних у «Сільця», а от господарі вчасно підсилилися замінами, молоді гравці, які вийшли на поле додали свіжості ракошинській команді. А втілив ігрову превагу в голи досвідчений Вадим Курта, який сповна скористався позиційними помилками захисників «Сільця» - причому обидва м’ячі були забиті під копірку. Вадим приймає м’яч на правому куті карного майданчика, виграючи позицію в оборонця і після обробки пробиває в дальній кут – впритул зі стійкою на 70-й та 84-й хвилинах матчу.

 
Стадіон с. Ракошино. Глядачів: 180
 
ФК «Колос» (Ракошино) – ФК «Сільце» (Сільце) – 4:1 (1:1)
 
Голи: Сінкін 15 (пен.), Ващинець 57, Курта 70, 84 – Глушко 31
 
«Колос»: Кундрик Степан, Ващинець Василь, Сінкін Юрій, Лазар Олександр, Федоренко Іван (Курта Вадим 13), Морщук Артур (Добош Михайло 59), Борович Анатолій, Ремета Василь (Горський Олександр 49), Логойда Юрій, Болдижар Юрій, Куцкір Михайло.
Запасні: Призва Владислав, Орбан Ян, Петровцій Василь, Русин Мирослав, Андрушко Юрій.
Тренер: Іван Фізер
 
ФК «Сільце»: Сабов Олександр, Боднар Ярослав, Кенийз Андрій, Матіко Ростислав, Глеба Дмитро, Білан Сергій, Кормош Іван, Жуков Ярослав, Глушко Іван, Клуп Іван, Сочка Василь.
Запасні: Костелеба Іван, Сабов Іван, Глеба Юрій, Фущич Микола, Жабур Михайло.
 
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: