Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Реваншувались за минулорічні поразки
15:12
Реваншувались за минулорічні поразки
Про те, як зарічанці показали трохи кращу реалізацію в гостях у діючого срібного призера, дізнавайтесь далі.

Реваншувались за минулорічні поразки
У минулому сезоні юний «Фаворит» демонстрував таку результативну гру, що кожен колектив Західної зони готувався до двобою з ним із меньшим або більшим, та все ж щоразу, острахом. Певні переживання щодо другого туру нового сезону мали й зарічанці. Перший тайм дійсно активніше провели господарі, які накочували хвилі атак. Утім, найчастіше не йшов останній пас або не вдавалось завершити все логічним точним ударом. Дуже корисним для своїх був Боднар, через якого йшла більшість наступальних дій. Під час однієї з найгостріших Василь подав у штрафну на Бумбика, який головою метрів із шістнадцяти спрямував круглого в півметрі від правої стійки.
 
Іноді відповідали й гості. Король подав зі штрафного з лівого флангу на ближню стійку в напрямку одного з партнерів, та того випередив Кучерявий і ліквідував небезпеку. Боднар подав із кутового в центр штрафного майданчика на Бумбика. Та Чебурашкін на якусь мить зумів випередити Павла й виніс від нього м’яч.
 
Із причини того, що відбувалось на полі, гол став досить несподіваним, особливо для фанів господарів. Васько за наслідками атаки лівим флангом, зумів увірватись у штрафний майданчик і влучив у правий кут, без особливих шансів на відбиття – 0:1.
 
Після розіграшу з центра і втрати м’яча Шпатенком, Васько міг виходити на ворота на завершенні контратаки по центру, та трохи замешкався й гості заробили тільки штрафний із лівого флангу. Король із цього стандарту влучив у ближній кут. Кучерявий кидався в напрямку м’яча, та той влетів у сітку біля його рук – 0:2.
 
На старті другого тайму Шпак якісно подав із кутового, та господарі зуміли в пожежному режимі ліквідувати небезпеку й вибігти в контратаку правим флангом. Боднар заробив право на штрафний і сам із цього стандарту подав на Бумбика. Павло замкнув цю передачу, та все ж пробив лівіше від воріт.
 
Варга вибігав на ворота й міг завершувати атаку, та один із захисників порушив проти нього правила й арбітр призначив штрафний метрів із шістнадцяти. Гороль пробив із цього стандарту влучно. Чебурашкін відбив. Періг намагався додати другим темпом із лівого краю штрафного майданчика, метрів із десяти в ближній кут, та Владислав знову продемонстрував чудову реакцію й відбив розстріл упритул.
 
Далі була атака гостей по центру за найактивнішої участі Фельцана та Брецка. Ерік пробив влучно метрів із дванадцяти, та Кучерявий відбив, а його партнери винесли на кутовий, що не ніс уже такої загрози.
 
Натомість, самі господарі намагались якраз за рахунок кутових загострити ситуацію біля чужих воріт. Після одного з таких Боднар подав із кутового, опоненти винесли недалеко й Фоменко метрів із сімнадцяти влучив трохи ближче до правої стійки. Чебурашкін вдало обрав позицію, зумів зреагувати й заволодіти м’ячем.
 
За дві хвилини до завершення основного часу Періг промчав лівим флангом, увірвався в штрафний майданчик і активним дриблінгом змусив опонентів порушити правила. Гороль ударом із одинадцятиметрової позначки змусив Чебурашкіна кидатись вліво, а сам влучив у правий кут і встановив остаточний рахунок – 1:2.
 
 
20 квітня, с. Сторожниця, стадіон «Колос», ясно, 85 глядачів
 
«Фаворит» U18 Шишловці – «Заріччя» U18 – 1:2 (0:2)
 
Голи: Гороль, 69 (з пенальті) – Васько, 33, Король, 35.
 
«Фаворит» U18: Віталій Кучерявий, Сергій Малош, Дмитро Копач, Мартин Палатич, Едуард Шпатенко, Віктор Гороль, Анастас Фоменко, Владислав Варга, Роман Періг, Василь Боднар, Павло Бумбик.
Запасні: Владислдав Драбки.
тренер – Владислав Ленчик.
 
«Заріччя» U18: Владислав Чебурашкін, Віталій Король, Василь Фельцан, Василь Кинів, Михайло Васько, Василь Собко, Михайло Шпак, Ерік Брецко, Іван Андрела, Віктор Чіка, Василь Фущіч.
Запасні: Владислав Палош.
тренер – Микола Цимбал.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 666 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: