Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати 10-го туру чемпіонату Берегівського району
19:21
Результати 10-го туру чемпіонату Берегівського району
20 серпня, відбулись ігри 10-ого туру чемпіонату Берегівського району з футболу.

Результати 10-го туру чемпіонату Берегівського району
Перед стартом ігор 2 – го кола чемпіонату Берегівського району з футболу, керівництво ФК «Юніор» Берегово повідомило про припинення виступів в чемпіонаті. За словами президента клубу Івана Войтовича, головною причиною такого кроку є кадрові проблеми дорослої команди. Тобто, відсутність достатньої кількості гравців для продовження виступів в чемпіонаті. І неможливість пошуку нових гравців.
 
Така проблема існує вже кілька років в Берегівському районі. Більшість футболістів віддає перевагу продовженню футбольної кар’єри за кордоном. В основному в Угорщині. Велика кількість молоді виїзжає за кордон на заробітки. Тенденція виїзду молоді за кордон набирає все більше обертів і шкодить розвитку футболу в місті та районі.
 
Нагадаємо, що ФК «Юніор» Берегово створено на початку року. Команда сенсаційно виступила в Зимовому Кубку району посівши третє місце. В першому колі чемпіонату, новостворений колектив зіграв в восьми іграх і набрав три очки. За результатами першого кола команда посідала останнє місце в чемпіонаті.

 
Х – ий тур
ФК «Юніор» Берегово - ФК «Кідьош» дорослі 0:3, юнаки 0:3
ФК «Талісман» В. Береги - ФК «Запсонь» 8:1, 5:0
ФК «Артос» Гать - ФК «Зірка» Берегово 1:3, 0:7
ФК «В. Бийгань» – ФК «Яноші» 3:2, 0:1


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 832 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: