Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати 17-го туру чемпіонату Берегівського району
18:13
Результати 17-го туру чемпіонату Берегівського району
15 жовтня, відбулись ігри 17-ого туру чемпіонату Берегівського району з футболу.

Результати 17-го туру чемпіонату Берегівського району
Завершилися ігри, передостаннього в цьому чемпіонаті, 17 туру чемпіонату Берегівського району з футболу. Який приніс дещо несподівані результати, і вніс інтригу в боротьбі за долю бронзових медалей. Доля чемпіонства вирішилася кілька турів назад. Вдруге поспіль берегівська «Зірка» достроково виборола золоті медалі. ФК «В. Бийгань» минулого туру, теж достроково виборола срібло. А ось боротьба за бронзу після результатів нинішнього туру, ще більш загострилась.
 
Берегівська «Зірка» без проблем здолала ФК «Яноші» 5:1. Хоч гра і не мала турнірного значення, але після нищівної поразки в минулому турі в Запсоні, берегівчани вирішили реабілітувати себе перед власними вболівальниками. І це їм вдалося. Юнаки «Зірки» теж перемогли 4:1. Хочеться відзначити, що після провального першого кола, юнаки «Зірки» чудово провели друге коло.
 
Застовпивши за собою друге місце в чемпіонаті ФК «В. Бийгань» не почиває на лаврах. Свою перевагу над суперником показали і в звітному турі, провівши три сухі м’ячі в ворота Кідьоша. Несподіваною виявилася перемога юнаків з Великої Бийгані, які переграли ровесників з Кідьоша , що борються за срібло в чемпіонаті.
 
Не відбулася гра дорослих команд в Великих Берегах. Хоч ФК «Батьово» і приїхало на гру, та все таки на поле не вийшли. Забракло необхідної кількості гравців на полі. На жаль , виїзд молоді на заробітки за кордон, негативно впливає на розвиток футболу. Юнаки цих колективів завершили гру нульовою нічиєю. Ця нічия , не дала юним футболістам «Талісмана» стати срібними призерами чемпіонату достроково.
 
Несподіваний результат стався в Гаті, де місцевий «Артос» забив вісім голів в ворота запсонців. А в свої ворота пропустив три. Юнаки Гаті теж святкували перемогу 3:1.
 
І знову про боротьбу за бронзу. За тур до завершення чемпіонату на бронзу є три претенденти. ФК «Запсонь 25 очок, ФК «Талісман» Великі Береги 24 очки та ФК «Артос» Гать 23 очки. Останній, невдало стартував в чемпіонату і мало хто сподівався, що гатянці ще зможуть поборотись за призове місце.
 
В останньому турі, запсонці на власному полі зіграють з ФК «В. Бийгань». Запсоню достатньо перемогти. Хоч великобийганці вже володарі срібних медалей, перемога в Запсоні повинна підтвердити їх перевагу у турнірній таблиці. То ж мотивація є. Великоберезький «Талісман». гратиме на виїзді в Кідьоші. Хоч команди і знаходяться в різних частинах турнірної таблиці, перемога над Талісманом для Кідьоша справа честі. ФК « Артос» гостюватиме в Яношах. Гра цих команд завжди носить в собі інтригу. То ж останній тур буде цікавим. До того ж у Кідьоші, в грі юнаків, в очному протистоянні вирішується доля срібних та бронзових нагород юнацької першості.

 
15 жовтня
ХVІІ – ий тур
 
ФК «Талісман» В. Береги - ФК «Батьово» дорослі 3:0 (юнаки 0:0)

ФК «В. Бийгань» - ФК «Кідьош» 3:0 (2:0)

ФК «Артос» Гать - ФК «Запсонь» 8:3 (3:1)

«Зірка» Берегово – ФК «Яноші» 5:1 (4:1)

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 900 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: