Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати 1/4 фіналу (матчі-відповіді) Кубку Закарпаття 2021
14:25
Результати 1/4 фіналу (матчі-відповіді) Кубку Закарпаття 2021
У неділю, 18 липня, відбулись поєдинки третього етапу Кубку Закарпаття.

Результати 1/4 фіналу (матчі-відповіді) Кубку Закарпаття 2021
ФК «Севлюш» (Виноградів)   –  СДЮСШОР (Ужгород) 4:0 (перший матч 7:1)

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Вільхівці» 2:1 (перший матч 2:1)

СК «Карпати» (Рахів) –   ФК «Поляна» 4:0 (перший матч 1:5)

ФК «Медея» (Оноківська ОТГ)  – ФК «Хуст» 1:1 (перший матч 0:0)


У півфіналі зустрінуться:

ФК «Севлюш» (Виноградів)   –  ФК «Бужора» (Іршава)

ФК «Хуст» - СК «Карпати» Рахів
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1311 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 211 2 3 »
21 Вадім  
0
Альооо, де Поляна де? Шо там по виконкому?

20 Саша  
0
:))))))но дописалися :)) В Поляні бють суддів :)) тема закрита, думавім шо пише футболіст авать тот ко ся розуміє дашто, а то перебач но кіть повім глухарь то обідиться майже, просто далекий :) Та не в Дубовому бють? не в Рахові? чи Бичкові??? чудеса:) Коли в Поляні побили суддів?? но отвіть будь добрий ?:)) Останній раз били суддів на Рахівщині перед останній тоже там :)

19 До всіх  
0
Щоб хто тут не говорив та не спорив - ось витяг із Регламенту і доказувати правоту нема сенсу:

"Офіційна особа команди зобов’язана за 30 хв. до початку матчу надати арбітру «реєстраційні картки» футболістів та заповнити лист Рапорту арбітра із зазначеними прізвищами і номерами кожного з футболістів та підписами капітана і офіційної особи команди.
Гравець, який не має «реєстраційної картки», до участі у грі не допускається.
 г) футболіст, прізвище якого не внесено до листа рапорту арбітра, не має права брати участь у матчі;

 д) якщо футболіст, якого замінено до початку або в процесі матчу, або  вилучено, або не внесено до листа рапорту арбітра, у подальшому  безпосередньо брав участь у матчі, то команді зараховується технічна поразка (0:3), команді-суперниці зараховується технічна перемога (3:0), а до клубу застосовуються дисциплінарні санкції"

Все зрозуміло написано! І якщо не буде технічної поразки Рахову за маніпуляції і картками, то це беде прецедент і порушення регламенту! Треба провчити, щоб іншим не було повадно!

18 До Вадіма  
0
Коли у нас били суддів? Ти шось путаєш чудак, то Дубове, Бичків, Рахово, це ваша тема суддів хреначити, як і із картками мутити. Не щря кажуть шо в горах люди лем до обіду, тому іди проспися бо мелеш хрень всяку.

17 Вадім  
0
Суддів бити то у вас там як добрий день! Ідіть краще тренеруйтесь колхозніки. По ділу програли, а після гри пригаєте як гукани!

16 До Вадіма  
0
Ти що недалекий? Грайте по правилам і проблем не буде, пі...ц, тепер шо набрати з України іграків і під ліві картки випускати? А коли спалилися, то казати перебачте, а мож переграємо? Є регламент, і малиб технічну поразку зарахувати. Ти шо дурачок? Ви там дикарі, кіть пк суддів бити, то з картками і подставами мутити. Іди спочинь ти скомарох....

15 Вадім  
0
Клоуни то ваша команда! Не хочете, то не грайте! Більше проблем чим футбола!

14 Ваня86  
0
Вадім но ти не Вадім точно :) то пише кось з обіжених бувших гравців , може з Хуста даже зірка єдна :))щи ра з кажу, пофіг шо 4-0 чи 10-0 .Є ПОДСТАВИ І МАЄ БОТИ ВИХОД НА ПАСЛО РАХОВУ! иншак най Дуран гледать заміну Поляни та грайте ко як хоче з сим бардаком. Ану кіби ми подстави мали та шо боло би всьо дубрі?:)) Клоуни

13 Вадіму  
0
Ти дурачок? З якого Мункача? Всі грають, що і раніше, і всі офіційно зареєстровані, а не так як ви понабираєте гуцулів із Франика кожна гра пів команди непонятно хто. Нормально зареєструйте команду, а не на подставах постійно... Ви вже настільки обнагліли, шо бородатий мужик виходить на карточку дітвака із юношів. Клоуни...

12 Вадім  
0
Поляна вам не ганьба??? Взяли пару гравців з Мункача, дістали чотири, а тепер плачете!

1-10 11-20 21-21
الاسم *:
Email *:
كود *: