Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати 2 туру Зимової першості Ужгородського району
17:45
Результати 2 туру Зимової першості Ужгородського району
У неділю, 28 лютого, на стадіоні ГСК Камелот відіграли матчі другого туру Зимової першості Ужгородського району.

Результати 2 туру Зимової першості Ужгородського району Оскільки у Зимовій першості Ужгородщини беруть участь команди з першої шістки, то кожен поєдинок є інтригуючим. 

Не кожне село може похвалитися двома командами, які грають на область і на район. На початку цього сезону одна група гравців з Лінців вирішила продовжити виступи в обласних змаганнях, а інша група, зокрема більш досвідчені футболісти, грати в районній першості. 

Перший тайм центрального поєдинку другого туру між господарями поля та Зіркою завершився без голів, із мінімумом гострих моментів. Та на початку другої тридцятип'ятихвилинки Кам'яниця зуміла забити - Василиженко обвідним ударом з 14 метрів зліва поцілив точно у дальній кут - 1:0.

Жовто-червоні кинулись відігравтись і мали для цього дві чудові нагоди. На 45-ій хвилині Юрій Федьо вже поклав захисника на газон і пробивав з 5 метрів, однак влучив у воротаря. На 59-ій хвилині Бокотей вивів Федьа один в один та знову Жученко рятує свої ворота від голу.

На 63-ій хвилині Бутрик відгукнувся на довгий пас, вийшов сам на сам і встановив підсумковий рахунок у матчі - 2:0.

Зірка: Сергій Цубина - Юрій Коштура, Віталій Фенцик, Ярослав Рущак, Тарас Плиска - Микола Муранський, Сергій Назаренко - Юрій Федьо, Олександр Гапак (Андрій Бокотей, 50), Віталій Ходаковський - Олександр Назаренко.


Наступна гра між двома "великими" командами з Лаз і Доброні була не менш запеклою. Саме останні діяли більш агресивно в нападі і були ближчими до голу в першій половині зустрічі. Великодобронці обстрілював ворота Кашки з різних позицій та воротар діяв надійно. Великі Лази грали від захисту з надією на контратаки. 

На 41-ій хвилині в одній з атак підопічних Микуланинця м'яч влучає у руку захиснику у штрафній і арбітр призначає пенальті, який реалізував Олег Мателешко, хоча кіпер був близьким, щоб відбити - 1:0.

На 55-ій хвилині юні гравці атаки Великих Лаз втікли у стрімку контратаку - 18-річний Ростислав Дюгованець з правого краю вирізає на Михайла Митровку і 15-річний півзахисник пробиває під воротарем - 2:0.

Все на що спромоглася Велика Добронь - це гол перед самим фінальним свистком - 2:1.


У третій грі туру команда з Есені розпочала виступи у Зимовій першості з впевненої перемоги на сторожницьким Лідером - 3:0. 



"Карпати" Кам'яниця - "Зірка" Лінці 2:0

ФК "В.Лази" - ФК "В.Добронь 2:1

"Тиса" Есень - "Лідер"Сторожниця 3:0

"Олімпік" Коритняни - вихідний


Група А

"Карпати" Кам'яниця - 4 очки
ФК "В.Лази" - 4 очки
"Зірка" Лінці  - 3 очки
"В.Добронь" - 0 очок


Група В

"Олімпік" Коритняни - 3 очки
"Тиса" Есень - 3 очки
"Лідер"Сторожниця - 0 очок
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 625 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: