Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати 6-го туру чемпіонату Ужгородського району
23:14
Результати 6-го туру чемпіонату Ужгородського району
У неділю, 3 червня, відбулися ігри чемпіонату та першості Ужгородського району з футболу.

Результати 6-го туру чемпіонату Ужгородського району
Вища ліга
 
«Латекс» Баранинці - «Тиса» Есень 0:4 (4:1) Одноосібний лідер чемпіонату на виїзді зустрічався з командою, яка теж іде на лідируючих позиціях і претендує на медалі. Але досвід і підбір гравців у Тиси трохи кращий, ніж у господарів.У підсумку перемога за гостями - відзначилися Сергій Назаренко, Мунтарі з пенальті, В'ячеслав Куцик та Руслан Білошицький.
 
«Зірка» Лінці - «Конвектор» Коритняни 6:0 (4:1). Лінці після виїзної перемоги у Ярку вдома теж з великим рахунком перемагають Конвектор. Голами відзначились тричі Чульба Юрій та по одному разу Ходаковський Віталій, Лукачина Анатолій та Савко Роман
 
«Лідер» Сторожниця - ФК «Ярок» 2:2 (3:4). Сторожниця вдома, після нічиєї в Комарівцях, розписала знову мирову із Ярком, які нічим не хотіли поступатися господарям.
 
ФК «В.Лази» - «Світанок» Р.Комарівці 2:1 (8:0). Великі Лази вдруге поспіль з одинаковим рахунком вдома перемагають добре укомплектовану хорошими виконавцями команду Світанок, за яких гол престижу провів Олег Мартинич.
 
Перша ліга
 
ФК «В. Геєвці» - «Деренівка» Н.Солотвино 2:2 (0:5). Зустрічалися команди, які у цій першості не здобули ні одного очка і в підсумку вони розписали нічию.
 
«Верховина» Оноковці - ФК «М.Добронь» 2:2 (1:3). Тут теж відбулася хороша гра, але у підсумку команди переможця не виявили.
 
Наступний тур відбудеться 10 червня.
Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 848 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: