Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд 7-го туру чемпіонату Ужгородського району
21:58
Огляд 7-го туру чемпіонату Ужгородського району
У неділю, 10 червня, відбулися ігри чемпіонату та першості Ужгородського району з футболу.

Огляд 7-го туру чемпіонату Ужгородського району Вища ліга
 
ФК «Ярок» - ФК «В.Лази» 3:3 (1:1)
«Світанок» Р.Комарівці - «Латекс» Баранинці 2:1 (0:7)
«Тиса» Есень - «Зірка» Лінці 1:0 (0:5)
«Конвектор» Коритняни - «Лідер» Сторожниця 2:2 (2:1)
 
Перша ліга
 
«Верховина» Оноковці - «Деренівка» Н.Солотвино 5:1 (5:3)
«Медея» Оріховиця - ФК «В.Геєвці 5:0 (11:0)

 
В Есені відбувся центральний поєдинок першого кола, де зустрічалися на даний час кращі команди районного чемпіонату. Гра видалась дуже цікавою, обидві команди показували змістовну гру. Тренери добряче налаштували гравців до цього поєдинку. У разі перемоги Зірки, вони б набирали одинакову кількість очок.
 
Зі старту матчу футболісти Лінців пішли в атаку, які у першому таймі більше володіли м'ячем та гостро атакували. В одній з атак гравець команди Лінців виходить на ударну позицію у штрафній і падає, але свисток арбітра мовчить. Знову гостро атакують ворота суперника Юрій Чульба, Віталій Ходаковський, але в захисті надійно грають Роман Плиска та африканський легіонер Майкл Чукума. Пробиває Віталій Пребуш із дуже вигідної позиції, але вище воріт.
 
В одній із атак захисник Есені у штрафній чіпляє нападника Лінців і арбітр матчу призначає одинадцятиметровий. Пробиває пенальті Юрій Федьо, але голкіпер Юрій Галаговець відбиває цей удар. Команда Тиси теж гостро атакує зусиллями Сергія Назаренка, Михайла Микули, В'ячеслава Куцика, але захист гостей грає надійно. В одній з атак захисник Зірки вибиває м'яч із порожніх воріт.
 
Після перерви більш агресивніше почали атакувати футболісти Есені, Лінці відповідали контратаками. Есень все ж таки забила м'яч, але арбітр фіксує положення поза грою. На 58-ій хвилині матчу Михайло Микула обігрує захисника, робить навісну передачу у штрафну і ніким не прикритий африканський легіонер Тиси Айобамі Муса головою пробиває голкіпера Зірки. Рахунок стає 1:0.
 
У того же Айобамі було ще декілька моментів, але удари були не точними. Зірка всіма силами пішла вперед відігруватись, але воротар грав надійно або нападники пробивали не точно. Матч закінчився перемогою господарів, які відірвались на 6 пунктів від Лінців. Слід відмітити тренерів команд Зірки Олександра Пецу та Тиси Сергія Романа, які дуже добре підготували команди до цього відповідального матчу, але фортуна посміхнулася господарям.



Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 872 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: