Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати 9-го туру чемпіонату Закарпаття 2020
17:46
Результати 9-го туру чемпіонату Закарпаття 2020
У суботу, 24 жовтня, відбулись поєдинки дев'ятого туру чемпіонату Закарпаття.

Результати 9-го туру чемпіонату Закарпаття 2020
ФК «Поляна» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 2:1

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Вільхівці» – 5:1

ФК «Середнє» – ФК «Хуст» – 0:0

СК «Карпати» (Рахів) – ФК «Ф. Медвідя-Бобовище» (Н. Давидково) – 1:1

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 755 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 181 2 »
18 Мікітос  
0
Іване, ти лиш знаєш слово "мислити", а із самим процесом у тебе реальна проблема. Не плач, як баба:( судді, вбили, золото забрали. Правий Ужгородець, коли вас за уха судді тягли в минулому чемпіонаті і кубку, то ми не плакалися, в грали, своїми силами, без легіонерів, а ви як балерини, нюні розпустили. Тошнотіки і тренер псіхопат зальотний

17 Ужгород  
0
Іване, шо Ви як діти плачете на суддів, скиглите, аж тошно, та коли у вас судді топлять команди, шось не чути було Тебе! Чому не писав, коли в минулому чемпіонаті Поляні відмінили два чисті голи у Ваші ворота, а ще два поза грою запалили? Ти забув? Чи память коротка? Хотя Ви і тоді попали. Я був на тій грі і бачив, як реально гасили! Чому бля, не пишеш, як в минулому році на кубку із тою ж Поляною Ви летите 0-2, а після перерви суддя убиває суперника лівим пенальті, а потім удалєнієм? Шо забув, чи лиш помниш коли проти Вас помилилися! ДА не спорю, помилка бокового мала місто, але Вас не убивали судді, там молоденький хлопець судив і не успів за епізодом, так шо тепер, за помилку його убити! Хотя, Ваші гравці навіть не спорили, бо розуміли, що мілі секунди. Ви кіть такі чемпіони, то не плачтеся, з складом 1-2 ліги маєте в області виносити всіх, а не нити! А то гри нема, тренер дебілоїд, а виноваті судді! Ганьба мало! Хочете медалі нареєструйте ще хоть 5 із України! Задолбали нитіки..... Із одної помилки роздули заговор.

16 Іван  
0
Мікітос в тебе здатності мислити немає..... То не був спорний момент що на лінії одній знаходилися, там чітко видно, що гравець вибігав ззаді защитника. Боковий грубо помилився за таке потрібно карати!!! ФФЗ будь ласка зверніть на це увагу.

15 Мікітос  
0
А кому золото не треба? Є ще Хуст, Іршава, да може суддя на лінії помилився, а може і ні, бо це було за секунду, але не було такого, що судді тупо убили, гра була коректна, на відміну від поведінки придурка тренера, який постоянно чудить. Навіть якшо пацан молодий помилився, так шо тепер проломити груди? Шось інші не бігають за суддями, не толкають, матюкають, лиш один неадекват, раз проблема з психікою, хай лічиться, виділіть му на психолога гроші...

14 Іван  
0
Тут діло не в поведінці тренера, а в тому як судила бригада арбітрів чистий гол в них офсайд. Чи Поляні в цьому році треба золоті нагороди?

13 Іршава  
0
Гибалюк се чистоє чмо і абсолютно невоспитаний, психічно неврівноважений чувак. Після програшу Іршаві Білак підойшов подякував за гру, а ця мразота у відповідь : "Пашол на хуй".... Раз ви рахуєте це нормальним у Виноградові то грош Вам ціна!

12 Саша  
0
Та і правда шо тот Гібалюк дурний бо у нас в Іршаві після ігри і Білакови руку не пожав та послав го :)) найго цілювуть і дале у гузицю Виноградівські фатьови:) Будуть скоро на район грати

11 Мікітос  
0
Вася, не позорься, ти такий експерт, як космонавт, який голова суддів судив? Митровський? Він судив гру Середнього із Хустом, а в Сваляві судив Гарлач, не розумієшся, то хоть почитай, розумнішим станеш:) Но сміхарі якісь.

10 вася  
0
Гра Поляна - Севлюш повністю показала рівень суддів на Закарпатті. І це при тому що судив хто? Голова суддів в Закарпатті. Якщо відправити нарізку моментів з матчу, то пана Митровського і його Команду потрібно відстороноти від обслуговування матчів. Ну звісно в нас цього не буде, тому що хто буде перечити голові суддів. Будь ласка не робіть з футболу цирк! А панові Митровському з бригадою арбітрів в цьому матчі ГАНЬБА!!

9 Мікітос  
0
Іди передьорни у Колі, ти магістр ше тот:) казарь і не більше. Сміх без причини признак депресії, ти чудо зальотне:)

1-10 11-18
الاسم *:
Email *:
كود *: