Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати чвертьфіналів Кубка району "Берег – Фест"
11:16
Результати чвертьфіналів Кубка району "Берег – Фест"
У неділю, 5 серпня, були зіграні перші матчі кубкового турніру на Берегівщині.

Результати чвертьфіналів Кубка району
Результати чвертьфіналів Кубка району "Берег – Фест"
 
ФК «Кідьош» - ФК «Запсонь» 1:2
ФК «Перехрестя» - ФК «Берегуйфолу» 1:1


Матчі-відповіді чвертьфіналу 
 
Середа
08. 08.2018 року
ФК «Берегуйфолу» - ФК «Перехрестя»
Початок 18.00
 
Неділя
12.08.2018 року
ФК «Кідьош» - ФК «Запсонь»
Початок ігор: 17.00
 
 
Про підготовку до змагань в інтерв'ю з головою Берегівської районної федерації футболу Олександром Чегілем.

- Олександр Олександрович, днями пройшло жеребкування Кубка району «Берег – Фест», як би ви оцінили його результати?
 
- Найперше скажу, що цьогорічний Кубок району «Берег – Фест» відрізняється від попередніх малою кількістю команд – учасниць. Пригадую, ще років п’ять тому, цей почесний трофей виборювало більше 20 команд. На жаль з року в рік кількість команд в районі зменшується. В цьогорічному турнірі візьмуть участь шість команд. Це всі учасники цьогорічного чемпіонату. Змагання стартують з ігор ¼ фіналу 5 серпня. Ця стадія пройде з двох ігор, в своєму місті та на виїзді. На першому етапі зустрінуться ФК «Кідьош» - ФК «Запсонь» та ФК «Перехрестя» - ФК «Берегуйфолу». Футбольні колективи Батьова та Вилока стартують з ігор ½ фіналу. Що до результатів жеребу, то можна впевнено сказати, що прохідних ігор не буде. Гра Запсонь – Кідьош буде цікавою тому що обидва колективи знаходяться в верхній частині турнірної таблиці. ФК «Запсонь» лідирує в чемпіонаті, а ФК «Кідьош» недавно переміг в «Кубку Федерації». А в парі Перехрестя – Берегуйфолу теж визначити фаворита не можливо. Суперники гідні одне одного і кожен ставить перед собою максимальне завдання.
 
- А взагалі на вашу думку, хто є фаворитом цього турніру?
 
- Як на мене, то ігри Кубка завжди не передбачувані. А цей сезон відрізняється від попередніх, явних фаворитів немає. Всі команди рівні і кожен з них має шанси на перемогу. Головне як вони підійдуть до ігор, як зможуть вирішити кадрові проблеми. І можу сказати точно, що буде новий володар Кубка району. Справа в тому, що переможці цих змагань в попередні роки участі не беруть, а з нинішніх команд – учасниць ніхто не володів цим трофеєм.
 
- Що саме маєте на увазі, говорячи про кадрові проблеми?
 
- Зараз міжсезоння, команди пішли на відпочинок. Саме в цей період в сусідній Угорщині йде підготовка до нового чемпіонату. Незабаром він стартує і володію інформацією, що багато футболістів, які виступали за районні команди в першій частині чемпіонату вирішили перейти до аматорського чемпіонату в Угорщині. Це може стати проблемою для ряду команд. Адже на сьогодні футболістів в районі бракує. До того ж багато молодих людей виїздить на заробітки.
 
- А де проходитимуть ігри Кубка?
 
- На першому етапі команди грають по дві ігри, одна в рідному місті інша на виїзді. Півфінальні ігри, рішенням виконкому, пройдуть на стадіоні села Кідьош 19 серпня. А фінальна гра відбудеться 23 вересня на стадіоні села Яноші. Саме в цей день проходитиме традиційний міжнародний фестиваль «Берег – Фест».
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 627 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: