Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Результати ХХIV турніру пам'яті Михайла Михалини. День другий (ФОТО)
18:44
Результати ХХIV турніру пам'яті Михайла Михалини. День другий (ФОТО)
У пятницю, 29 березня, відбулись матчі другого ігрового дня 24-го міжнародного дитячого турніру пам'яті Михайла Михалини.

Результати ХХIV турніру пам'яті Михайла Михалини. День другий (ФОТО) Сьогодні відбулись матчі другого дня турніру, які проходять на спортивних майданчиках СК "ZINEDINE" та ужгородському стадіоні "Авангард".

У віковій категорії 2011 року народження завершився перший груповий раунд, після якого вісімка кращих вже завтра продовжать вести боротьбу за нагороди. Серед них і наші ужгородські Зінедін, Олімп 12 та Мункач.

У віковій категорії 2010 року народження так само завершився перший груповий раунд, після якого вісімка кращих вже розпочала боротьбу за нагороди. Потрапили до когорти кращих і ужгородські Зінедін, СДЮСШОР та Олімп.

У віковій категорії 2009 року народження сьогодні добіг свого завершення перший груповий раунд, до вісімки кращих потрапили Зінедін та СДЮСШОР, Мункач.

У віковій категорії 2008 року народження сьогодні відіграли завершальні поєдинки першого групового етапу, за результатами якого до вісімки кращих потрапили Сузір'я Сваялва, ужгородські Зінедін та СДЮСШОР.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбуці.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1201 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: