Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Результати ХХIV турніру пам'яті Михайла Михалини. День третій (ФОТО)
18:24
Результати ХХIV турніру пам'яті Михайла Михалини. День третій (ФОТО)
У суботу, 30 березня, відбулись матчі третього ігрового дня 24-го міжнародного дитячого турніру пам'яті Михайла Михалини.

Результати ХХIV турніру пам'яті Михайла Михалини. День третій (ФОТО) Сьогодні відбулись матчі третього дня турніру, які проходять на спортивних майданчиках СК "ZINEDINE" та ужгородському стадіоні "Авангард".

У віковій категорії 2011 року народження до півфіналу пробилися дві команди Металіста 1925, а також дві львівські - Карпати-Прогрес Львів та Галичина.

У віковій категорії 2010 року народження вийшли у півфінал СДЮСШОР Ужгород, ДЮСШ Мостиська, Волинь Луцьк та угорці Плуто Егер.

У віковій категорії 2009 року народження розпочався другий груповий етап і поки що кращі шанси на фінал мають у групі 1 львівські Карпати та Галичина, а в другій групі де грають МФА, Зінедін, СДЮСШОР та Спарта Чернівці у кожної комнади перед останнім туром по три очки.

У віковій категорії 2008 року народження Зінедін гарантував собі місце у фіналі за тур до завершення другого групового етапу, а в іншій групі ДЮСШ 11 Чорноморець близький до фніалу.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбуці.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1104 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: