Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів Вищої ліги та Західної зони Закарпаття. 4 тур
18:41
Результати матчів Вищої ліги та Західної зони Закарпаття. 4 тур
У суботу, 12 травня, відбулась частина матчів четвертого туру у Вищій лізі та Західній зоні Закарпаття.

Результати матчів Вищої ліги та Західної зони Закарпаття. 4 тур
Вища ліга

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Карпати» (Рахів) 2:1 (0:2)
 
ФК «Ужгород» – ФК «Поляна» 1:0 (16:0)

 
Західна зона
 
ФК «Бобовище» – ФК «Гірник» (Рокосово) 7:0 (4:0)
 
ФК «Дерцен» – ФК «Фаворит» (Шишлівці) 16:4 (1:3)
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1617 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Ваня86  
0
я думаю шо це бидло не приїде в Поляну, так колись Ясіня в Сваляву їздили з поліцією, але то їм не допомогло.

8 Kontsovo  
0
Гра Поляни з Ужгородом була бойова, десь жорстка, але все змазала бійка в кінці, коли гравці Ужгорода, разом із лавкою запасних накинулися на Павлича, а потім вже Полянці набігли захищати свого! Всі бачили як одним із провокуючих був Трофіл, який перший вибіг, а ударив Павлича і зламав челюсть гравець Ужгорода Буксар (самі ж гравці Ужгорода після гри стояли і сміялися, та хвалилися, як Буксар бив) і на місті Поляни можна спокійно знімати побої і писати заяву в Поліцію! Можеш Ти чувак під ніком "Сельменський" писати шо хочеш, але то шо Ужгород дуже чекають в Поляні в 2 колі є фактом незаперечним. Не успів чемпіонат початися, як знову Ужгород, любиму іграшку голови ФФЗ, тагнуть за вуха! Погано, коли у нас в Ужгороді починається чемпіонат проблемами.

7 robertoaib  
0
Ви подивітся на оболонь (Хуст) як они іграли попередні ігри коли у команді були іграки що стабільно іграють на область і як они заїграли сьогодні із ФК КАРПАТИ (Рахов) коли проїгруючи 1-0 ігрок із района получивший шанс от тренера який повірив у нього до кінця і він доказав свій характер і талант забивши красивий гол після шикарного пасу від капітана команди який зразу через минути три забиває гол і виводить команду у перед як справжній капітан респект йому. КРАСАВЦИ

6 Boss  
0
Перемагає-сильніший!Інше-лірика!

5 Селменский  
0
Давай-давай! Уся область бачила відео із Севлюшем!! Як вас «душили» тіпа! Завтра виставлять сьогоднішню гру- передивіться уважно і тоді нийте як баби))

4 007  
0
В попередніх іграх уже було видно,що судді "тягнуть" фк Ужгород!То не перший гол із офсайда і не останній...Такі виграші не красять команду і іі керівництво!

3 Ваня86  
0
КЛОУНЕ УЖГОРОДСЬКИЙ ЗАСУНЬ ВІДЕО СОБІ В Ж...І ФЕДЕРАЦІЇ ВАШІЙ..Увидим в другому крузі хто трупи:) Там як миші розбігаєтеся після першого тайму герої

2 Селменский  
0
Баране!!! Вам усі не добрі!!! Дома вас убили із Виногадовом, сьогодні тоже...Дивіться відео!! Трупи ви!! Треба бути адекватнішими!

1 Ваня86  
0
Ужгород Поляна...1-0..гол з положення позагрою, а за 5 хв до завершення масова драка з боку гравців Ужгороду, Богдан Павлич доправлений з струсом мозгу та зламаною челюстю до Ужгородської обл лікарні..і це все на очах Дурана.. і чи буде Поляна в цьому корумпованому чемпіонаті приймати і далі участь?

الاسم *:
Email *:
كود *: