Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів Вищої ліги Закарпаття
17:52
Результати матчів Вищої ліги Закарпаття
У суботу, 8 вересня, відбулись чергові матчі у Вищій лізі Закарпаття.

Результати матчів Вищої ліги Закарпаття

ФК «Бужора» (Іршава) – МФА «Мункач» – перенесено на 9 вересня
 
ФК «Поляна» – ФК «Ужгород» +:- (0:3)
 
ФК «Вільхівці» – ДЮСШ Тячів – 2:1 (0:1)
 
ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Оболонь» (Хуст) – 3:1 (3:1)
 
ФК «Севлюш» (Виноградів) – вихідний
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1099 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Сольва  
0
Но та вони дуже супер заграли, програли лиш 1-5, дорбе, що вчора в Поляну не приїхали, відпочили і виглядали доста свыжо, правда перші 10 минут. Клоуни тай годі, реально просто мертвезні, чуваки їх возили в одну калітку, вообще без варіантів.

5 фанат  
0
"Ужгород"-вертайся в область,будемо тебе-"любити"!!!

4 Ваня  
0
Як ужгород зограв з рівним суперником?

3 Свалява  
0
На скільки відомо, то після відмови Поляни переносити гру, керівництво та тренер Ужгорода заявили, що приїдуть в Поляну і виграють навіть третім складом, може вони мали на увазі гру в плей-стейшн? Цей чемпіонат самий смішний та провальний, чемпіон був відомий ще на початку сезону, а срібло можна вручити двом командам Середньому і Ужгороду, це ж фактично одна команда.

2 Ваня  
0
Чемпіонат області 2018 провальний як би там не малювали у ФФЗ та на паперах..з 3 туру є чемпіон це Севлюш, ну і вони це заслужили грою. Стільки перносів небуло ніколи з часів незалежності напевно, команда яка є на 3 місці і має шанси на 2 просто не їде на гру маючи два склади, про що і заЯвив напередодні головний тренер Ужгороду, але...Переноси на середи це абсурд, так як Футбол на Закарпатті і так ледве на плаву та вболівальники по вихідним лиш і збираються, а в середу Футбол для КОГО??Надіюся президенти та тренери і інших клубів будуть з повагою відноситися до вболівальників та робити свято футболу у вихідний день!!! По районних чемпіонатах нажаль також ситуація катастрофічна.В Сваляві де завжди були команди хороші, футболісти яких підсилювали Авангард Сваляву, Поляну , Мукачево, Ужгород і інших футбол знищено. 4 Команди були готові грати це Голубинне, Плоске, Стройно, Дусино..ну і Свалява можливо 5 команда..але Федерація району пропала і є тільки на фотках та гостинах. Чому тема замовчується? бо всі друзі та кумовя. Нетребі і статті писати в програмах та думати як кого і образити інколи...а прийдіть і посидіть на трибунах панове час Футболу, а не в ложах гостів.

1 мікітос  
0
Шо нєжинки ужгородські не приїхали? Коли дома понтувати в першому колі тоді герої, а тепер придумали отмазку, тіпа втомлені. Но нічого, готуйтеся леді із ФК "Ужгород" до гри з Малинськом, бажаю поразки "дівчатка":)

الاسم *:
Email *:
كود *: