Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати півфіналів Зимового кубка Берегівського району
21:23
Результати півфіналів Зимового кубка Берегівського району
У неділю, 17 березня, відбулись півфінальні матчі зимової першості Берегівського району.

Результати півфіналів Зимового кубка Берегівського району
Команди змагалися на сільському стадіоні Великої Бийгані.
 
Наперед скажемо, вищеназвані матчі викликали значну зацікавленість у вболівальників. Більше того, мабуть, востаннє таке було в часи виступів місцевої команди в чемпіонаті області.
 
ФК «Дружба» – ФК «Бадалово» 0:3
 
Результат цієї гри передбачити було важко. А сказати, що одна з команд переможе з різницею в три м’ячі, очвидно, ніхто б не наважився. Початок зустрічі виявився за футболістами «Дружби», які з перших хвилин заволоділи ініціативою й неодноразово загрожували воротам «Бадалова». Особливо небезпечні атаки організовували Дмитро Микулка та Себастьян Полоташ. Але їх намагання результату не приносили. Перелом у грі настав на 25 хвилині, коли бадалівці організували чи не першу швидку контратаку й на ударній позиції опинився Юрій Кноблох. Він замкнув передачу з правого флангу й відкрив лік голам. У подальшому футболісти «Бадалова» домінували на полі та ще двічі відзначились у воротах суперника. На 33-ій хвилині Іштван Папп подвоїв рахунок, а на 44-ій Бейло Салаї забив переможний гол і вивів свою команду до фіналу.
 
ФК «Яноші» – ФК «Кідьош» – 1:1 (за пенальті – 4:3)
 
Ще далеко до початку гри фаворитом вважалися футболісти з Яношів. А коли команди вийшли на поле, стало зрозуміло: «Кідьош» підійшов до півфінальної гри вперше в сезоні укомплектованим на всі сто відсотків. Водночас у фаворита змагань (господарів) був відсутнім організатор атак Роман Огар, тоді як у складі Кідьоша вийшли на поле досвідчені Іштван Гейці та Янош Феєш.
 
У перші хвилини гри «Кідьош» більше контролював м’яч, а "Яноші" намагалися гостро атакувати. Загалом гра видалася рівною. На 25 хвилині після удару по воротах футболістом "Кідьоша" стався курйозний момент. «Кіпер» господарів Ріхард Бейреш невдало парирував м’яч, який відскочив у спину захисника Віктор Шаврноха й опинився у… власних воротах.
 
Пропустивши, «Яноші» великими силами пішло вперед і отримали винагороду. На 30 хвилині захисник «Кідьоша» Дюла Пушкаш зіграв рукою у власній штрафній. Пенальті реалізував Дьордь Пейтер – 1:1.
 
Наприкінці гри свіжішими виглядали футболісти «Кідьоша», але забити гол не змогли. У серії післяматчевих пенальті героєм став воротар із «Яношів» Ріхард Бейреш. Він упевнено взяв перші два удари суперника, що й вивело команду до фіналу.
 
Зустріч за місце, у якій зустрінуться ФК «Дружба» – ФК «Кідьош», та фінальний поєдинок ФК «Яноші» – ФК «Бадалово» відбудуться наступної неділі на стадіоні імені Дботдя Борно в селі Яноші. Початок – о 13.00 та 15.30.
Прес – служба БРФФ
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 608 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: