Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Огляд півфіналів Зимової першості Ужгородщини (ФОТО)
18:24
Огляд півфіналів Зимової першості Ужгородщини (ФОТО)
11 березня відбулись півфінальні матчі Зимової першості Ужгородського району.

Огляд півфіналів Зимової першості Ужгородщини (ФОТО)
У Середньому зійшлися принципові суперники з Лінців та Кам'яниці. На старті поєдинку активністю відзначились лінцівські футболісти, які більше атакували правим краєм. На 10-ій хвилині Микула пробив з 14 метрів, але вище. За чотири хвилини Юрій Федьо з правого краю переадресував на протилежний бік штрафної, де Микула вийшов один в один, але не влучив у ворота.

Ближче до середини тайму Камелот вирівняв гру і в більшій мірі через африканців будував свої атаки. Так Анас пробивав з 19 метрів, але над воротами. На 24-ій хвилині команда Мегели створила найкращий свій момент у матчі: Мартинич з лівого краю увірвався у штрафну, зіграв у стінку з Алі, і вибіг сам на сам, але пробив не точно.

На 26-ій хвилині Федьо з 20 метрів поцілив у рамку, воротар на місці. Надалі команди зовсім мало загрожували воротам.

У другому таймі було ще менше змістовної гри. Захисники грали по простому, виносячи куди подалі. На 50-ій хвилині Федьо відкинув під удар Чульбі і той обвідним ударом з 17 метрів цілив у дальній кут та Жученко у стрибку дотягнувся до м’яча і перевів на кутовий. Трохи згодом знову Чульба вийшов на ударну позицію та голкіпер впіймав.

На 83-ій хвилині Алі Джібріл зі штрафного з 22 метрів з лівого краю пробив зовсім поруч із стійкою. Останню нагоду забити у цьому матчі мав Василь Олашин, який пробив з правого флангу під саму перекладину, але воротар відбив. Одразу ж пролунав фінальний свисток Бучка, що означало, що на гравців очікує серія післяматчевих пенальті.

Першим бив Григорян і реалізував свій удар – 1:0. Капітан червоно-жовтих Федьо не зміг переграти Жученка. Алі Джібріл збільшив рахунок – 2:0. Микула пробив над воротами. Після удару Анаса Халіру м’яч від перекладини влетів у ворота – 3:0. Постріл Ярослава Рущака Жученка відбив і тим самим приніс перемогу своїй команді.

У фіналі Камелот очікує зустріч із оріховицькою Медеєю, за яку виступають багато екс-гравців Великих Лаз.


Арбітр - Бучок І.Ф.
Асистенти - Василиха В.А., Брензович І.

смт Середнє, штучне поле, глядачів 150
 
ФК «Зірка» Лінці – ФК «Камелот» Кам'яниця 0:0 (по пен. 0:3)
 
Зірка: Анатолій Лагоцький, Юрій Коштура, Віталій Фенцик, Анатолій Лукачина, Олександр Лукачина, Ярослав Рущак, Василь Рущак (Василь Олашин, 58), Микола Муранський, Юрій Федьо, Юрій Чульба, Михайло Микула.
Тренер – Олександр Пеца.
 
Камелот: Борис Жученко, Іван Диковець, Віталій Ковальчук, Юрій Решко, Василь Блага, Володимир Нанинець, Михайло Пастеляк, Анас Халіру, Хасан Усман, Алі Джібріл, Олег Мартинич.
Запасні: Петро Ганич, Владислав Калинич, Віталій Геці, Тігран Григорян, Олександр Опаленик, Іван Шип, Анатолій Мельник.
Тренер – Леспух О.В.
 

 
«Медея» Оріховиця - «Лідер» Сторожниця 6:0
 
Голи: Іван Ковач, Євген Обдирко, Саіду Мунтарі, Айобамі Муса, 3.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: