Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Результати XII дитячого турніру на честь О. Філіпа. Фінали (ФОТО)
16:52
Результати XII дитячого турніру на честь О. Філіпа. Фінали (ФОТО)
У неділю, 22 грудня, завершились матчі дванадцятого міжнародного дитячого турніру на честь Олександра Івановича Філіпа.

Результати XII дитячого турніру на честь О. Філіпа. Фінали (ФОТО) У неділю, 22 грудня, добіг свого завершення вже XII міжнародний дитячий турнір на честь видатного закарпатського дитячого тренера Олександра Івановича Філіпа серед гравців 2009 року народження та молодших.
 
В останній день змагань команди грали матчі третього групового етапу та поєдинки за підсумкові місця. Вирішальні поєдинки проходили в спорткомплексі «Юність». У шістці кращих були одразу п'ять закарпатських команд, тому не дивно, що у фіналі зійшлися саме місцеві колективи. Глядачі стали свідками чергового ужгородського дербі "Зінедін" - СДЮСШОР. Підопічні Андрія Ізая зуміли здобути впевнену перемогу 4:1. У поєдинку за бронзу Мункач мінімально переграв Ніжин. П'яте місце виборов у серії післяматчевих пенальті виноградівський Севлюш під керівництвом Юрія Чонки.  

В окремих номінаціях нагороди отримали:
 
Кращий воротар – Артем Кузьменко (ДЮСФШ Ніжин-2)
Кращий захисник – Іван Довганич (МФА Мункач)
Кращий півзахисник – Максим Жовчак ("Севлюш" Виноградів)
Кращий нападник – Василь Шершун (СДЮСШОР Ужгород)
Кращий бомбардир – Іван Гайович ("Зінедін" Ужгород) 
Кращий гравець – Самуіл Руденко ("Зінедін" Ужгород)

 
Команди-призери з рук організатора змагань Олександра Романа, головного винуватця футбольного свята Олександра Івановича Філіпа, а також голови ФФЗ Івана Дурана, його заступника Віктора Качура, голови ФФУ Івана Ковача та відомого футбольного діяча Андрія Гаваші отримали нагороди: ДЮСФШ Ніжин дістали грамоти та кубок за четверте місце, МФА Мункач отримав кубок, грамоти і бронзові медалі. СДЮСШОР Ужгород - кубок, грамоти і срібні нагороди. Чемпіонський кубок і золоті медалі вручили ужгородському "Зінедіну".
 
Перед нагородженням відбувся традиційний товариський матч вихованців Олександра Філіпа, де зустрічаються команди 1984 та 1991 р.н.. За старших грали Владислав Микуляк, Матвій Бобаль, Олег Мартинич, Андрій Ізай, Євген Лукіяник, Олександр Гіді, з лави запасних підтримували своїх партнерів Іван Бисага, Михайло Костянинець.
 
Молодші гравці грали у наступному складі: Олександр Турянчик, Шандор Вайда, Павло Вакула, Юрій Чонка, Іван Фіцай, Євген Юдик, Олександр Пономаренко, не грали, проте були на лаві запасних Яромир Лобода, Артем Пустовіт, Олександр Назаренко, Іван Пантьо.
 
Гра була видовищною і закінчилась 9:3 на користь старших вихованців Філіпа. За старших відзначились Мартинич-4, Бобаль-2, Гіді-2, Микуляк за молодших Юдик, Пономаренко та Вайда.

Від команди "Зінедін 2009" Олександру Івановичу було вручено великий святковий торт приурочений до його майбутнього ювілею - 5 січня Філіпу виповниться 80 років!

На турнірі відбулась презентація книги про Олександра Івановичв Філіпа "Легенда Закарпатського футболу - Олександр Філіп". Впродовж останнього дня змагань Шоні-бачі люб'язно всім підписував і дарував книги, іменний календар та інші подарунки.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Підсумкове розташування:

1. «Zinedine» Ужгород
2. СДЮСШОР Ужгород
3. MFA «Munkacs»
4. ДЮСФШ Ніжин-2
5. «Севлюш» Виноградів
6. СДЮСШОР 10 Ужгород
7. «Сузір’я» 10 Свалява
8. «Zinedine-2» Ужгород
9. ДЮСШ Мостиська
10. СДЮСШОР 4 Львів
11. «ДЮСШ-21»-В Київ
12. TJ «Start» Svinica (SK)
13. «Олімп» Ужгород
14. ФК «Минай»
15. MFA «Munkacs-2»
16. «ДЮСШ-21»-А Київ
17. CFT «Benecol» Kosice (SK)
18. «Атлет» 284 Київ
19. ФК «Минай» 10
20. «Буковина» Чернівці
21. «Зірка» Київ 
22. ДЮСШ Кодима
23. ДЮСФШ Ніжин
24. «Переможець» Київ
25. «Атлет» 217 Київ
26. СДЮСШОР 4-2 Львів
27. «Зірка-2» Київ
28. «Дружба» Київ
29. ФК «Минай-2»
30. «Фаворит» Великий Березний
31. «Сузір’я» Свалява
32. «Буковина-2» Чернівці
33. ДЮСШ Іршава
34. ТОР Слов’янськ 
35. «Zinedine-3» Ужгород
36. «Zinedine» 10 Ужгород


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1273 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: