Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Результати XIII дитячого турніру на честь О. Філіпа (ФОТО)
20:16
Результати XIII дитячого турніру на честь О. Філіпа (ФОТО)
У суботу та неділю, 26-27 грудня, відбулись матчі тринадцятого всеукраїнського дитячого турніру на честь Олександра Івановича Філіпа.

Результати XIII дитячого турніру на честь О. Філіпа (ФОТО) У перший день змагань, 26 грудня, змагались футболісти 2010 р.н. Дванадцять команд були поділені на три групи, після чого вісімка кращих змагалась у чвертьфіналі на вибування – СДЮСШОР переграв Олімп 3:2, Мункач завдяки єдиному влучному удару виграв у господарів, Свалява впевнено переграла Мункач-2, Свалява-2 лише мінімально переграла Минай 1:0. У півфіналі СДЮСШОР та Свалява-2 не змогли виявити сильнішого, тож пробивали післяматчеві пенальті, які влучніше пробили підопічні Михайла Стегури. В іншому півфіналі Свалява була сильнішою за Мункач 1:0.

У грі за бронзу Свалява-2 з таким самим рахунком переграли мукачівців. У фіналі команда Івана Грубінки здолала ужгородців з великим рахунком. 

Тож у Сваляву їде золото та бронза турніру, а срібло дістається ужгородському СДЮСШОР. Всі команди особисто нагородив Олександр Іванович Філіп, окрім медалей та кубків вручив новорічні солодкі подарунки.

В окремих номінаціях нагороди отримали:

Кращий ворота – (Мункач)
Кращий захисник – Василь Попович (Свалява)
Кращий півзахисник – Ілля Феделеш (Свалява)
Кращий нападник – Юрій Кертис (СДЮСШОР)
Кращий гравець – Давид Русин (Свалява)

Фінальному матчу передувала традиційна товариська зустріч вихованців Олександра Івановича Філіпа. За старших (1984 р.н.) грали Владислав Микуляк, Матвій Бобаль, Олег Мартинич, Михайло Костянинець, Віталій Диковець, Олександр Пономаренко, Іван Бисага, Константин Турецький, Віктор Кривка, Олександр Пуставетов.

Молодші гравці (1991 та 1999 р.н.) грали у наступному складі: Олександр Турянчик, Павло Вакула, Іван Фіцай, Яромир Лобода, Артем Пустовіт, Олександр Назаренко, Іван Пантьо, Павло Криштан, Сергій Булеца.   

На початку гри голами обмінялись екс-гравці Минаю Лобода та Микуляк, Згодом більш досвідчені пішли у відрив завдяки голами Костянинця та Мартинича 1:3. Лобода та Фіцай вирівняли рахунок, а Пустовіт вивів молодших вперед. Наприкінці гри Костянинець встановив фінальний рахунок 4:4. Після гри всі футболісти зробили традиційне загальне фото із своїм наставником, з яким здобували перші серйозні перемоги на футбольному полі.


У неділю, 27 грудня, за нагороди змагались команди 2011 р.н. Тринадцять учасників змагань були поділені на три групи, до чвертьфіналу виходили вісімка кращих. У чвертьфіналі Зінедін переміг Зінедін 2012 3:1, Фаворит з Великого Березного переграв минайців 2:0, СДЮСШОР лише в серії пенальті пройшов СДЮСШОР 2012, FSG 2012 розібрався з ОК ДЮСШ ФСТ Україна 4:1.

У півфіналі в ужгородському дербі СДЮСШОР виграв у Зінедіна 2:0, Фаворит та FSG 2012 зіграли внічию 1:1, а в серії пенальті березняни були кращими.

У грі за третє місце FSG 2012 здолав господарів 2:0. У напруженому фіналі команда Пінковського зуміла виграти у Фаворита 2:1. 

Четвірка кращих команд отримала від організаторів турніру Олександра Романа та Олега Мартинича кубки, медалі та солодкі призи. 

В окремих номінаціях нагороди отримали:

Кращий воротар – Іван Берек (Фаворит В.Березний)
Кращий захисник – Владислав Мартиняк (FSG)
Кращий півзахисник – Арпі Терпак (Зінедін)
Кращий нападник – Денис Нагійський (Фаворит В.Березний)
Кращий гравець – Костянтин Кулик (СДЮСШОР)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турінру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


XIII Міжнародний турнір на честь Олександра Івановича Філіпа серед спортсменів 2010 р.н. (U-11)











































XIII Міжнародний турнір на честь Олександра Івановича Філіпа серед спортсменів 2011 р.н. (U-10)

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 728 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: