Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Результати XIV дитячого турніру на честь О. Філіпа (ФОТО)
23:02
Результати XIV дитячого турніру на честь О. Філіпа (ФОТО)
17-18 грудня відбулись матчі чотирнадцятого всеукраїнського дитячого турніру на честь Олександра Івановича Філіпа.

Результати XIV дитячого турніру на честь О. Філіпа (ФОТО) Впродовж двох днів більше трьох десятків дитячих команд змагались на двох ігрових майданчиках спорткомплексу "Зінедін". У віковій категорії гравців 2010 р.н. на вулиці на штучному полі змагались 15 команд, які були поділені на три групи. До півфіналів пробились три ужгородські команди та незмінний фаворит цього віку Свалява. Саме підопічні Івана Грубінки у першому півфіналі зіграли внічию з СДЮСШОР Михайла Стегури і лише в серії пенальті зуміли перемогти, в іншому приужгородському дербі Зінедін Яромира Лободи лише в серії післяматчевих пенальті здолав Минай Микити Гальчака. У грі за бронзу минайці виявились сильнішими за СДЮСШОР 2:1. Фінал виявився напруженим і все врішив один влучний удар нападника Зінедіна. Тож доволі символічно, що перемогу у турнірі на честь Олександра Івановича Філіпа здобула команда, якою керує  вихованець прославленого тренера. 

Кращий воротар – Олег Шанта (Зінедін)
Кращий захисник – Тимур Горбаковський (СДЮСШОР)
Кращий півзахисник – Павло Бабич (Минай)
Кращий нападник – Павло Буканич (Спарта Чернівці)
Кращий гравець – Кирил Лешко (Зінедін)
Кращий бомбардир – Віталій Суботовський (Свалява)


У віковій категорії 2011 р.н. у залі спорткомплексу визначали кращого 18 команд. У першому півфіналі свалявське Сузіря мінімально перемогло ужгородський Олімп 1:0, а Минай вирвав перемогу у Зінедін 2012 2:1. У грі за третє місце команда Олега Мартинича у серії післяматчевих пенальті переграла Олімп. У фіналі Минай Олександра Пакоша святкував перемогу над свалявською командою Михайла Власика 2:0.    

Кращий воротар – Марк Ковальчин (Минай)
Кращий захисник – Максим Дацюк (Олімп)
Кращий півзахисник – Олександр Стежковий (Зінедін)
Кращий нападник – Іван Швед (Сузіря)
Кращий гравець – Владислав Мартинич (Зінедін)
Кращий бомбардир – Марк Бабич (Минай)


Нагородження проводили винуватець святкового турніру Олександр Іванович Філіп, президент ДЮШФ Зінедін Олександр Федорович Роман та голова ЗАФ Іван Петрович Дуран, який вручив відзнаку ЗАФ Олександру Філіпу за вклад у розвиток закарпатського футболу. Після вручення нагород Шоні-бачі привітав всіх учасників змагань із завершенням турніру та побажав веселих свят.  
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турінру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 720 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: