Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати жеребкування Кубку Іршавського району
15:44
Результати жеребкування Кубку Іршавського району
​​​​​​​ Сьогодні в Малому залі Іршавської РДА відбулася процедура жеребкування Кубку Іршавського району з футболу сезону 2017 року.

Результати жеребкування Кубку Іршавського району
До участі в турнірі вдалося залучити 8 команд, серед яких троє представників Іршавщини з обласного чемпіонату (“Бужора” Іршава, “Боржава” Довге та ФК “Заріччя”) та п’ять учасників районного чемпіонату (“Скала” Негрово, ФК “Сільце”, “Будівельник” Приборжавське, ФК “Боржавське” та ФК “Лоза”). Згідно процедури жеребкування команди було розбито на два кошики: “сіяних” та “несіяних”. До числа перших згідно рейтингу увійшли “обласні” команди та лідер ІрЛіги за підсумками першого кола – негрівська “Скала”. У чвертьфіналі, де суперники зіграють по одній грі, “несіяні” прийматимуть “сіяних”. Півфінали ж складатимуться з двох матчів: вдома та на виїзді. Фінальний поєдинок зіграють на іршавському “Авангарді” на День Незалежності.
 
У чвертьфінальних поєдинках жереб визначив одразу два “дербі”: новоствореної територіальної громади – ФК “Лоза” проти “Бужори” та суперпринципове – “Сільце” проти “Заріччя”. Вдруге за місяць зустрінуться “Будівельник” та “Скала” – цей матч стане поверненням приборжавців на рідний стадіон, а довжани зроблять екскурсію вниз течією в сусідній район до Боржавського.
 
Нагадаємо, що востаннє Кубок Іршавського району розігрувався восени 2014 року, і чинним володарем трофею залишається Іршавська “Бужора”, яка в фіналі тоді здолала негрівську “Скалу”.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1402 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: