Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати жеребкування Кубку Закарпаття
20:53
Результати жеребкування Кубку Закарпаття
У прямому ефірі телепередачі «Час футболу» відбулось жеребкування Кубка Закарпатської області з футболу.

Результати жеребкування Кубку Закарпаття
Поєдинки першого раунду Кубку області відбудуться у неділю, 19 березня.

ФК «Копаня» була включена у Кубок згідно листа-підтвердження від Федерації футболу Виноградівщини (27 лютого 2017 року). На жаль, керівництво клубу про своє рішення не брати участь у Кубку повідомило Федерацію футболу Закарпаття тільки після жеребкування. Тож, на засіданні комітету із проведення змагань було вирішено включити резервну команду із Білої Церкви – ФК «Вікторія».

ФК «Сторожниця» – ФК «Витязь» (Концгазо)
 
ФК «Воловець» – ФК «Карпати» (Рахів)
 
ФК «Верховина» (Міжгір’я) – ФК «Карпати» (Дубове)
 
ФК «Діброва» – ФК «Оболонь» (Хуст)
 
ФК «Перечин» – ФК «Інтер» (Ганичі)
 
ФК «Вишково» – ФК «Терново»
 
ФК JJ CLUB (Виноградів) – ФК «Бобовище»
 
ФК «Спарта» (Воловець) – ФК «Вікторія» (Біла Церква)
 
ФК «Невицький Замок» (Невицьке) – ФК «Н.Коропець»
 
ФК «Стройно» – ФК «Бужора» (Іршава)
 
ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – ФК «Ракошино»

СДЮСШОР Ужгород - "Вільхівці"

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2617 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
6 Свалявський фан  
0
Ваня, Артур ви повністю праві, в Сваляві футбол під керуванням Безика повністю пропадать. Може кос вспомнить хоть єдну ігру, коли Безик, як голова федерації, був присутнім? Судді або пяні, або пенсіонери, або по 1 на гру, не роздівалок, не полів, взагалі НІЧОГО! Жоного турніру не проводиться не в залі, не кубків, а тот пролісок в кінці весни, то просто сміх! Ще Сузіря десь витягало футбол бо сі стадін на рівні і команда більш-менш, но вроді сього року і Сузіря не буде. Безик просо розвалив районний футбол. Комітети не працюють, зберуться пару пацанів шось там рішать, нико нич не знає, таблиці неє, добре шо ще на туалетному папірю не пишуть, анонсів ігор немає. Просто ГУЗИЦЯ! Но зато коли грамоти і кубки, то Безик перший біжить, вже має більше, чим Блохін із Шечяенком разом! Се сміх тай годі!

5 Ваня  
0
А район жалко, но ся тема чомусь стала закрита і у Федерації і у програмах на Тисі. Раніше на час Футболу аналізували райони, тоді Віталій ще був ведучим. Зараз в Сваляві ставленник голоВИ ФФЗ і довів районний футбол до катастрофи. Чому час Футболу не висвітлює ці проблеми зараз??? В Сваляві жодного турніру зимового уже 5 років, весняний розпочинають у травні це пролісок, де є 5-6 команд, чемпіонат літом, таблиць нема, команди пишуть на піпірьови статистику, потом ся звірявуть якось. Це не проблема??? Команд з каждим роком менше. Район зараз виходить на пік! Це останне місце в області

4 Artur84  
0
Якщо Поляна дійсно буде грати на область, то це має буди реально оновлена на 90 відсотків команда із новим (старим, якщо про Кондрю правда) тренером. Із минулорічного складу могли б за Поляну грати брати Русини, Островка та Попович, але умаю, що останні двоє під сроєнським впливом, тому будуть за Стройно в районі траву місити. Якщо цей районний чемпіонат і буде, бо шось в Сваляві з кожним роком футбол районний деградує.

3 Ваня  
0
да, практично всі які тепер виступають за ФК Стройно того року грали в Поляні, тепер команда буде майже на 100% оновлена, тай говорять, що повернули в команду тренера Кондрю, який приводив Поляну до чемпіонства та завойовував Кубки з Поляною.

2 Святослав Симканинець  
0
Так всі гравці ФК "Стройне" того року грали за "Поляну.

1 Ваня  
0
шкода шо нема Поляни на кубок, але на чемпіонат команда буде

الاسم *:
Email *:
كود *: