Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати Зимової першості Берегівщини 2019. 3 тур
23:28
Результати Зимової першості Берегівщини 2019. 3 тур
У неділю, 17 лютого, відбулись матчі третього туру зимової першості Берегівського району.

Результати Зимової першості Берегівщини 2019. 3 тур
Зона А
 
ФК «Запсонь» – ФК «Гела – Магнум» (Берегово) – 3:2
 
Після матчів другого туру ФК «Запсонь» задачу мінімум виконала. Незалежно від результату цієї гри вони займали першу сходинку турнірної таблиці групового етапу. Задача максимум для них – мати стовідсотковий результат. Можливо це та швидкий гол на 4 хвилині, який провів у ворота команди Берегова Андрій Орос, і вплинуло на гру команди в подальшому. Вони діяли в’яло і в подальшому краще виглядали футболісти ФК «Гела – Магнум». На 32 хвилині Микола Беца зрівнює рахунок. Щоправда на 42 хвилині Габор Берец виводить «Запсонь» уперед. На 52 хвилині Василь Василинець встановлює паритет – 2:2. Здавалося що цього разу берегівці зможуть вибороти як мінімум нічию. Але «Гела – Магнум» прагнула перемоги і була близька до взяття воріт. Але гол Андрія Ороса на 63 хвилині приніс Запсоні третю поспіль перемогу – 3:2.
 
ФК «В. Бийгань» – ФК «М. Добронь» – 1:2
 
Напередодні гри в перемозі футболістів Великої Бийгані мало хто сумнівався, але футбол є футбол. Коли команди вийшли на поле, побачивши стартовий склад господарів стало зрозуміло, що гра для них буде важкою. Так і сталося. Кадрові проблеми вплинули на рахунок та їх гру. У результаті поразка 1:2. У ФК «М. Добронь» на 32 хвилині відзначився Василь Форкош. На 52 хвилині Йосип Югас зрівняв рахунок, а на 62 хв. Чобо Чучка забезпечив перемогу команді з Малої Доброні.
 
Зона В
 
ФК «Кідьош» – ФК «Бадалово» – 1:2
 
Гра добре знайомих суперників в цілому була рівною. Команди володіли ініціативою почергово. Закономірним результатом була б нічия. Але в Бадалові грає всюдисущий і швидкий Іштван Паловці, якого і можна назвати героєм матчу. Іштван, граючи в захисті, на 27 хвилині відкрив рахунок у матчі. Щоправда на 44 хвилині Василь Маргітич його зрівняв. Але знову Паловці веде команду до атаки, у карній штрафній захисники Кідьоша його зупиняють з порушенням, і арбітр гри Андрій Сімку вказує на одинадцятиметровий штрафний. Флоріан Орос не схибив, принісши перемогу Бадалову 2:1.
 
ФК «Інтер» (Берегово) – ФК «Яноші» – 0:2
 
Те що «Яноші» фаворит гри і отримає перемогу не сумнівався ніхто. Виникало питання: з яким рахунком. Але треба віддати належне юним футболістам «Інтера», які мужньо чинили опір більш досвідченому супернику. Хоч вони і не створили за гру жодного серйозного моменту у воріт суперника, зате доволі грамотно захищали власні ворота. Але дві помилки на підступах до власної штрафної, які завершилися прицільними ударами Адама Барти та Соболча Ача завершилися поразкою 0:2.
 
Для команд зони А груповий етап завершився, місця в турнірній таблиці розподілені їм залишається очікувати суперників по іграм в 1/4 фіналу.
 
Федерація футболу Берегівського району
 

Турнірна таблиця

Команда

Ігри

В

Н

П

Голи

Очки

1.

ФК «Запсонь»

3

3

0

0

9:3

9

2.

ФК «М. Добронь»

3

2

0

1

4:4

6

3.

ФК «В. Бийгань»

3

1

0

2

4:5

3

4.

ФК «Гела – Магнум»

2

0

0

2

1:4

0

             

 

                             

 

Команда

Ігри

В

Н

П

Голи

Очки

1.

ФК «Яноші»

3

2

1

0

9:2

7

2.

ФК «Бадалово»

3

1

2

0

5:4

5

3.

ФК «Дружба»

2

1

1

0

7:1

4

4.

ФК «Кідьош»

2

0

0

2

1:7

0

5.

ФК «Інтер»

2

0

0

2

0:8

0

             

 

             

 

                             

 

Прес – служба БРФФ

 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 588 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: