Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати Зимової першості Берегівщини 2019. 4 тур
22:20
Результати Зимової першості Берегівщини 2019. 4 тур
У неділю, 24 лютого, відбулись матчі четвертого туру зимової першості Берегівського району.

Результати Зимової першості Берегівщини 2019. 4 тур
У неділю, 24 лютого, відбулися чергові ігри. Оскільки груповий етап у зоні А завершився ще минулої неділі, то матчі тривали тільки в зоні В, на стадіоні Чопівка в Берегові.

ФК «Інтер» (Берегово) – ФК «Кідьош» – 2:3
 
Ще під час розминки стало зрозуміло, що в «Кідьоша» є кадрові проблеми. У принципі зазначена проблема команду переслідує весь турнір. Юні футболісти «Інтера» це теж зрозуміли. Тому з перших хвилин пішли в атаку. Упевненість і дала швидкий результат. На 8-ій хвилині, вийшовши віч-на-віч із воротарем, Сергій Селянчин холоднокровно й упевнено перекинув м’яч через голкіпера суперника Тихомира Дерцені. Так, він, зазвичай польовий гравець, за відсутністю штатних стражів на останньому рубежі Золтана Кордоша та Дмитра Чуперечина змушений був стати в «рамку». Наперед забігаючи, скажемо: Тихомир гідно виступив у новій ролі, виконавши пару «сейвів», рятуючи команду від голу. У подальшому гра вирівнялася, і здавалося, перша половина матчу буде за берегівцями. Не поталанило. Перед свистком арбітра про завершення першого тайму відзначився Ріхард Могачек – 1:1.
 
Друга половина зустрічі виявилася ще цікавішю за першу. Команди діяли швидко, почергово загрожуючи воротам суперника. На 57-ій хвилині Ріхард Могачек зі лівого флангу дав вивірений пас на Крістофера Кноблоха, і той із близької відстані не схибив 2:1. А вже через дві хвилини Василь Чегіль установив паритет – 2:2. Здавалося, усе йде до закономірної нічиєї. Принаймні за рівнем гри юні футболісти «Інтера» на це заслуговували. Але досвід дався взнаки. На 67-ій хвилині Крістіан Маргітич увірвався в штрафну «Інтера», і захисники зупинили його з порушенням правил. Ріхард Могачек не схибив з одинадцятиметрової позначки. Отож – 3:2, і Кідьош виконав завдання мінімум, виходячи достроково до наступного етапу.
 
ФК «Дружба» – ФК «Яноші» – 1:2
 
Результат цієї гри мав принципове значення для обох команд. «Яноші» завершували груповий етап, і завдання вийти з першого місця мало важливе значення. «Дружба», у випадку перемоги, мала можливість теж посісти перше місце в зоні. Тому з перших хвилин як одні, так і інші йшли великими силами вперед. Першим у грі відзначилися футболісти з Яношів. На другій хвилині Гергель Горват відкрив рахунок. Проте швидкий гол не згнітив футболістів «Дружби». Навпаки, змусив іти вперед. І вдалося швидко зрівняти рахунок. На 8-ій хвилині відзначився Дмитро Микулка. Протягом усього поєдинку команди здійснювали швидкі атаки, намагаючись здобути потрібну перемогу. І нічия могла б стати закономірною. Але таланить кращому. На 53-ій хвилині, скориставшись помилкою «кіпера» «Дружби», Патрік Варью установив остаточні 2:1 на користь ФК «Яноші», чим забезпечив команді перше місце в зоні за тур до завершення групового етапу.
 
За результатами IV туру маємо першу пару 1/4 фіналу: ФК «Яноші» – ФК «Гела – Магнум». Інші пари визначаться після ігор п’ятого туру.

Зона «В»

ФК “Інтер» Берегово - ФК «Кідьош» 2:3

ФК «Дружба» - – ФК «Яноші» 1:2

Вихідний : ФК «Бадалово»





 

Команда

Ігри

В

Н

П

Голи

Очки

1.

ФК «Яноші»

4

3

1

0

11:3

10

2.

ФК «Бадалово»

3

1

2

0

5:4

5

3.

ФК «Дружба»

3

1

1

1

8:3

4

4.

ФК «Кідьош»

3

1

0

2

4:9

3

5.

ФК «Інтер»

3

0

0

3

2:11

0

             

 

             

 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 633 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: