Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна феєрія в містечку над Тисою, а могло бути й більше... (ФОТО)
14:18
Результативна феєрія в містечку над Тисою, а могло бути й більше... (ФОТО)
Про головне протистояння 3-го туру юнацької Східної зони першої ліги дізнавайтесь далі.

Результативна феєрія в містечку над Тисою, а могло бути й більше... (ФОТО)
Глобальний дощ, який лився 3-4 години в долині річки Тиса перед самим стартом цього двобою, змусив тренерські штаби обох колективів вносити корективи в тактику своїх команд. Наступні сімдесят з гаком хвилин довели, що удари з будь-яких позицій вітаються й приносять користь.
 
Гостям зі старту вдалось забити після контратаки по центру зі зміщенням вліво за участю Тулайдана, Фріндта та Демедюка. Андрій віддав на хід Олександру, а той середнім пасом дозволив Степану вибігти на воротаря й пробити повз нього в дальній правий нижній кут – 0:1. Не встигли господарі як слід прийти до тями від цього шоку, як стався ще один прорив по центру їх захисту й Демедюк ударом із 16-ти метрів влучив у праву дев’ятку, без шансів для воротаря на відбиття, й оформив дубль – 0:2.
 
Господарі продовжували атакувати позиційно й одного разу загострили ситуацію не на жарт, прорвавшись по центру зі зміщенням вліво й Антал із допомогою дриблінгу змусив опонентів порушити проти себе правила в 37-ми метрах від воріт. Сам постраждалий зі стандарту влучив під ближню стійку. Ружило не зміг зреагувати на цей підступний удар – 1:2. Через п’ять хвилин на якісну навісну передачу з лівого флангу на одинадцять метрів від Демедюка відгукнувся невисокий Пластуняк, та на влучний удар від Степана зреагував Піпа. Ще через п’ять хвилин нова, більш масована, атака «Говерли», яка завершилась трьома небезпечними ударами. Спочатку влучний удар з лівого краю від Демедюка відбив воротар. Далі Капчук отримав м’яч по центру й потужно стріляв із 14-ти метрів, та його заблокували опоненти. Потім Фріндт пробив із 27-ми метрів поруч із правою стійкою.
 
Після цього спрацювала контратака «Вишкова» по центру, за участю Антала, Ботоша, Шітова, Володіна й Дарвая, завершилась влучним ударом Ференца з 15-ти метрів без шансів для Ружила на відбиття – 2:2. Через одинадцять хвилин Антал ударом зі штрафного з 32-х метрів пробив у сантиметрах над поперечиною, на щастя для воротаря, який не міг зреагувати. Ще через п’ять хвилин на завершенні атаки по центру Дарвай влучно пробив із 40-ка метрів. Ружило намагався взяти м’яч в руки, та той відбився від рукавиць і на щастя для Василя відлетів вперед від нього, а не в сторону, де Шітов набігав, щоб додати круглого в сітку метрів із 12-ти.
 
Другий тайм був не менш видовищним. На 39-й хвилині на завершенні атаки по центру Дарвай скористався передачею від Антала й пробив із 18-ти метрів над поперечиною. Через хвилину зі штрафного з лівого флангу з 38-ми метрів приклався Фріндт, та Піпа у відчайдушному стрибку дістав м’яч з-під поперечини і далі той, рикошетом від його рук, полетів трохи вище брами. Ще через хвилину наступ лівим краєм влучним ударом у ближній верхній кут, без шансів для воротаря, завершив Ботош. Однак цього разу гостей від голу врятувала стійка, недалеко від хрестовини воріт, від якої круглий зрикошетив у центр штрафного майданчика.
 
Далі спрацювала контратака по центру, на завершенні якої Демедюк, із передачі Пластуняка, влучив під праву стійку й оформив хет-трик – 2:3. Через дві хвилини на влучний удар Антала з правого флангу зреагував Ружило. Далі Соколович обрізався в простій ситуації, що дозволило Анталу влучити в дальній лівий кут і оформити дубль – 3:3. Після цього Демедюк, на завершенні наступу правим флангом, влучив у правий кут. Воротар відбив, та від його рук круглий зрикошетив у лівий кут брами й оформив покер від Сергія – 3:4.
 
Через шість хвилин Чурі вирізав діагональ із лівого флангу на правий край штрафного майданчика, де Дарвай ударом з ходу спрямував м’яч поруч із ближньою стійкою. Далі Борсук виконав якісний навіс із кутового з правого флангу на дальній край карної зони, де Володін влучив у лівий нижній кут. Ружило в падінні дістав, та від його рук круглий зрикошетив у сітку – 4:4.
 
Через три хвилини Демедюк міг оформити пенту, коли вибігав на воротаря й розстрілював його браму з близької відстані. Піпа якимось дивом зумів зачепити м’яч і той рикошетом полетів повз дальню праву стійку. Ще через шість хвилин Ботош, на завершенні атаки лівим флангом із поступовим зміщенням до правого краю штрафного майданчика, пробив із 12-ти метрів над поперечиною. Та вже наступна атака правим флангом зі зміщенням до центру стала результативною. Її ударом під праву стійку завершив Дарвай і оформив дубль – 5:4. Через дві хвилини контратака лівим флангом завершилась слаломним проривом Шітова, який завершив все ударом у ближній кут. Ружило зблизився й відбив, врятувавши свою команду від більшої різниці в рахунку.
 
Перемога дозволила «Вишкову» зберегти й ще більше закріпити за собою одноосібне лідерство. Та спочивати на лаврах землякам Шандора Варги не доводиться, бо в неділю 21-го травня на них очікує важка мандрівка в гори до «Верховини». У парубків із Гуцулії в цей же день буде хороша нагода повернути втрачені позиції в домашньому двобої з «Терновом», де навіть мінімальна перемога навряд чи влаштує ясінянських ультрас.
 
 
Арбітр – Руслан Проценко
Асистенти – Сергій Рущак та Ігор Граб
4-й арбітр – Сергій Дребужан
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
смт. Вишково, стадіон «Visk», 100 глядачів, хмарно, дощ
 
«Вишково» U17 – «Говерла» U17 Ясіня – 5:4 (2:2)
 
Голи: Антал, 7, 47, Дарвай, 15, 68, Володін, 57, – Демедюк, 1, 5, 43, 48.
 
«Вишково»: Богдан Піпа, Тарас Борсук, Іван Ровжа, Карло Шітов, Річард Ботош, Себастьян Петрушко (Емеріх Чурі, 36), Віталій Володін (Анатолій Болдижар, 58), Роланд Варга, Ференц Дарвай, Даніел Немеш (Марк Дюрчак, 49), Крістіан Антал.
Запасні: Анатолій Чербан.
Тренери – Михайло Попович, Річард Петрушко, Даніел Барна.
 
«Говерла»: Василь Ружило, Микола Микуляк, Юрій Маскалюк, Василь Соколович, Ігор Надольський, Андрій Капчук, Ерік Мільчевич (Петро Титаренко, 36), Андрій Тулайдан, Олександр Фріндт, Степан Пластуняк, Степан-Сергій Демедюк (Назар Корженюк, 69).
Запасні: Іван Попадич, Михайло Попадич.
Тренер – Дмитро Климпотюк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1170 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: