Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна гра у Дідові на користь господарів
19:11
Результативна гра у Дідові на користь господарів
На Берегівщині в с. Дийдо відбувся поєдинок першої ліги між місцевою ФК "Дийдо" та ФК "Сільце", що з Іршавщини.

На Берегівщині в с. Дийдо відбувся поєдинок першої ліги між місцевою ФК "Дийдо" та ФК "Сільце", що з Іршавщини.

Гості розпочали гру активніше. І вже на 20 хвилині матчу рахунок був відкритий. Сергій Білан вивів свого теску Лендєла віч-на-віч з голкіпером, а той у свою чергу не підвів - 0:1. Вже в другій половині першого тайму господарі пішли відігруватись. Але щоразу на висоті діяв воротар «Сільця» Спесівцев, до слова, кращий гравець у складі гостей.

Та на 40 хвилині матчу берегівські футболісти зрівнюють рахунок, м’яч у свій актив записав Ференц Барта. Не встиг арбітр Лофинець сповістити про перерву, як «Дийдо» вдруге вражає ворота сільчан. Після подачі з кутового, Барта п’яткою через рикошет оформлює дубль.

Другий тайм розпочався під диктовку господарів. Вони могли забивати третій м’яч та не вистачало точності. Гості відповіли не менш небезпечно, коли шкіряний снаряд після удару Сергія Лендєла пролетів над поперечкою. В середині другого тайму «Дийдо», все ж таки, забиває третій гол. Після грубих помилок захисників, Роберт Давід використовує побачення з голкіпером – 3:1. Через 6 хвилин Роман Мідянчик забиває чудовий м’яч із 18-ти метрів - 3:2.

Під завісу гри берегівчани забивають 4 гол. Давід, як і Барта оформлює дубль, хоча здавалось, що нападник підіграв собі рукою та арбітр промовчав - 4:2.

Відтак, «Дийдо» виходить на чисту другу сходинку.

Владислав Машіко

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 817 | Додав: Лобда | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 2
2 Лобда  
0
грають, але цей клуб не рахується професійним, тому вони можуть брати участь у чемпіонаті Закарпатської області!

1 777  
0
Роберт Давід,Ференц Барта грае Угорщини у FC NYIRMADA XDXDXD

الاسم *:
Email *:
كود *: